5 killar med störst wow-faktor

Tre skådisar, en fotbollsspelare och en charmig tv profil. Så ser vårens startfält ut i rejset “killar med störst wow-faktor”. Eller vad sägs som Zlatan Ibrahimovic, Eddie Redmayne, Kit Harrington, Kalle Zackari Wahlström och redaktionens älskling Henry Cavill?

Först ut är Zlatan. Han kvalar in på listan som vårens bad boy eftersom han alltid är mer eller mindre i hetluften. Nu senast när det utbröt bråk med hela franska domarkåren. Kaxig som få men han har skäl för det. Vi gillar Zlatan och hans finurliga leende.

Eddie Redmayne, listans nykomling, fick en Oscar för sin tolkning av fysikern Steven Hawkings. Väldigt välförtjänt tycker vi.

Ursnygge Kit Harrington känner ni kanske igen från serien “Game of Thrones“, nu är han även aktuell i filmen “Testament of Youth“. Motspelerska är ingen mindre än vår svenska Alicia Vikander.

Det är dags för en ny säsong av “Svett & etikett“. Programmet där Kalle Zackari Wahlström testar olika sorters träning. Så jäkla charmig kille alltså! Lyckost frugan Britta! Vi kommer sitta bänkade framför teven.

Och så har vi såklart med vår lilla favorit -Henry Cavill. Han är aktuell i typ 74 olika filmer som antingen är klara precis eller under inspelning. Närmast i tiden där vi kan kika på Henry är filmen “The Man from U.N.C.L.E.“ Nästa år är det åter igen dags för honom att hoppa i superhjälte-trikåerna när “Superman“ återvänder till vita duken. Han ligger inte direkt på latsidan, och hans hårda arbete har resulterat i en välförtjänt plats på vår wow-lista.

Kit Harrington dyker upp på svenska biografer i april tillsammans med Alicia Vikander i filmen

Kit Harrington dyker upp på svenska biografer i april tillsammans med Alicia Vikander i filmen “The Testament of Youth”.

Eddie Redmayne är bland annat aktuell i filmen

Eddie Redmayne är bland annat aktuell i filmen “Jupiter Decending” som går på bio nu. Han håller även på att spela in två filmer, varav den ena heter “The Danish Girl”.

Henry Cavill dyker upp på våra listor då och då men vi kan liksom inte låta bli. Just nu är han aktuell med The Man from U.N.C.L.E.

Henry Cavill dyker upp på våra listor då och då men vi kan liksom inte låta bli. Just nu är han aktuell med The Man from U.N.C.L.E.

Zlatan. Han kan vara sur och tjurig som ingen annan, men så spricker han upp i det där leeendet. Vi gissar att Frankrike kommer förlåta honom.

Zlatan. Han kan vara sur och tjurig som ingen annan, men så spricker han upp i det där leeendet. Vi gissar att Frankrike kommer förlåta honom.

Kalle Zackari Walström kickar igång andra säsongen av

Kalle Zackari Walström kickar igång andra säsongen av “Svett & etikett” den 25 mars. Nu ska vi minsann ut och flåsa i spåret!

louise.flinck@improveme.se

2015-03-25 11:13:00

Louise Flinck
Publicerad: 25 mars 2015

Historien om plastikkirurgin

Skönhetsingreppen genom tiderna