En box fylld med manlig skönhet

Hudvård, hårprodukter och grymma rabatter – allt i samma låda. Det är inte bara din tjej som ska få unna sig ett lyxigt paket på posten. Nu kommer vårens Glossybox för män med allt du behöver efter en lång kall vinter.

Efter designsamarbeten med bland andra Maria Nilsdotter och Clara Hallencreutz verkar Glossybox vara ett allmänt vedertaget namn vid det här laget.

Kort sammanfattat är det en låda fylld med fem skönhetsprodukter i mindre storlek som skickas direkt hem till beställaren i slutet av varje månad. Det är sedan upp till dig att testa produkterna för att på ett smidigt och billigare sätt hitta dina personliga skönhetsfavoriter. Vill du kan du även recensera boxen, då du sedan som tack får poäng som senare kan växlas in mot en kostnadsfri box.

För två år sedan lanserades den manliga varaniten, The Man Box, som fungerar på samma sätt, fast med lägre frekvens än den kvinnliga. Var tredje månad släpps en låda fullproppad med nyheter anpassade inför den kommande säsongen och årstiden. Det är nu dags för vårboxen som bland annat innehåller ett vax för kraftig stadga, en mjukgörande ansiktspeeling och ett skonsamt schampo. Allt för att göra dig redo inför en varm och härlig sommar.

Boxarna kostar 169 kronor per kvartal och prenumerationen kan sägas upp när som helst.

 

[email protected]

2015-04-17 10:00:00

Isabella Eklöf
Publicerad: 17 april 2015

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp