Nu ska skägget skumma av öl

Det är Carlsberg som följer upp sin hudvårdserie Beer Beauty med en ny serie för skägg och mustascher lagom till november, eller movember som årets näst sista månad också kallas.

Den nya serien heter Beer’d Beauty och innehåller som namnet avslöjar givetvis öl. Närmare bestämt två deciliter öl per produkt. Serien vänder sig till män med skägg och mustasch. Den består av tre produkter­ Shaving Gel, Aftershave Cream och Moustache Cream. Dessa har tagits fram i samarbete med det danska hudvårdsmärket Urtegaarden.

carlsberg-produkter

Att öl är bra för hår är ingen nyhet, så att det passar även skägg känns helt naturligt. Öl innehåller bland annat humle där man hittar flera olika antioxidanter, oljor och antibakteriella syror.

Carlsberg Beer’d Beauty släpps i en limiterad upplaga söndagen den 1 november. I Sverige är Royal Barbershop i Vasastan i Stockholm exklusiv återförsäljare, och produkterna säljs i set om tre för 475 kr. Alla intäkter från försäljningen går oavkortat till The Movember Foundation som uppmärksammar manliga sjukdomar, till exempel prostatacancer.

mcreme

I samband med lanseringen öppnar Carlsberg en Pop Up Barbershop på Arlanda under en dag, där förbipasserande erbjuds en mustaschtrimning i utbyte mot en donation till The Movember Foundation. Beer’d Beauty finns att köpa från den 1 november på Royal Barbershop i Stockholm eller på thirstforgreat.com.

Louise Flinck
Publicerad: 29 oktober 2015

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp