Snygga och manliga produkter för killars hår

Tillhör du dem som i smyg lånar flickvännens rosa flaska med hårspray och som kanske hade uppskattat hårtvätt med mindre blommiga dofter? Förtvivla icke, för nu har männen sin egen lyxiga hårvårdsserie! En som man med stolthet kan ha framme på vilken badrumshylla som helst.

GO 24.7 är utvecklad för den moderna mannen och doftar därefter. I serien hittar man allt från schampo och balsam till hårspray, vax, hårgelé, pomada och blandningar mellan de olika.

Det är märket Unite som tillsammans med GO 24.7 utvecklat hårprodukterna och alla är fria från natrium och parabener. Ingredienserna är noga utvalda för att vara närande och vårdande. Doften är en energigivande blandning av bland annat ginseng och macadamianötter.

Märket vill främja frisörer så man kan inte köpa det på nätet eller i vanliga handeln, utan enbart på utvalda salonger. Återförsäljare hittar du här: www.kraftnordic.se

Kuriosa om GO 24.7 är att de har en akademi där de klipper och stylar, och där all vinst går till hem för djur och för barn. Sådant gillar vi!

Louise Flinck
Publicerad: 2 juni 2015

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp