Världens bästa Ronaldo släpper parfym

Om det luktar gamla suspensoarer och insvettade hjälmar i hockeyspelarnas omklädningsrum, så borde det dofta desto godare om man besöker fotbollsspelarnas diton. Detta med tanke på att många av dem släpper sina egna parfymer.

För nu är det dags för ännu en bolltrollare att lansera sin egen parfym. Han är flera gånger utsedd till världens bästa fotbollsspelare, och är ständigt med på listor över sexiga och välklädda män. Det är alltså Cristiano Ronaldo det handlar om.

ronaldolaunch

Den självbetitlade doften heter Cristiano Ronaldo Legacy och ska (vi har inte sniffat på den än) lukta av lavendel, äpplen och kanel. ”Parfymen har lyxiga och exotiska noter för en förförisk doft som förkroppsligar Ronaldos maskulinitet och tidlösa dragningskraft”. Det är ju inte utan att man blir nyfiken.

På lanseringsfesten i Madrid fick han svara på många frågor och vi har plockat ut några av dem här:

Vad är din favoritdoft på en kvinna?

– Min favoritlukt på en kvinna är en parfym som funkar med hennes naturliga doft – inget för starkt som tar över. Naturligt är sexigt.

ronaldotjejer

Hur bär du din parfym?

– Jag har hört att man ska spraya doften där man vill bli kysst.

När använder du din doft?

– För mig är det viktigt att lukta gott varje dag, och inte bara vid speciella tillfällen (vad var det vi sa om fotbollsspelares omklädningsrum!?). Jag känner inte inte klädd om jag inte har min parfym på mig.

ronaldodoftar

Hur involverad har du varit i arbetet med utvecklingsprocessen?

– Jag har varit väldigt inblandad. Parfymer är väldigt personliga och jag visste precis hur jag ville att min skulle dofta – lyxigt och exotiskt.

 Vad har du för groomingrutiner?

– Jag njuter verkligen av att raka mig och ta en het dusch. Om jag har ett stort event att närvara vid, tar jag mig mer tid till att göra mig i ordning. När jag väl är påklädd är det sista jag gör, som en slutgiltig touch, är att spraya parfym.

ronaldoflarror

Känner du press att se bra ut hela tiden?

– Självklart, som vilken man som helst vill jag se bra ut och känna mig på topp. Att dofta gott får mig alltid att känna mig bra så det var en av anledningarna till varför jag var så exalterad över att skapa min egen parfym.

Ronaldos parfym går att köpa på www.cristianoronaldofragrances.com och hos utvlada återförsäljare världen över från den 16 september.

Louise Flinck
Publicerad: 10 september 2015

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp