It's CLEAN!

De fräscha dofterna från CLEAN har blivit en riktig kändisfavorit. Men hur luktar egentligen "nytvättade handdukar" på flaska? improveme har testat.

CLEAN Perfume skapades av Randi Shinder 2003 och är idag några av världens mest populära dofter. Unikt med märket är att Randi Shinder har lyckats tillverka blomstande friska parfymer som påminner om det vi gillar bäst, nämligen nytvättade varma handdukar, rena lakan och nyduschad hud.

Denna makalösa serie är en riktig kändisfavorit och används av stjärnor som Diane Kruger, Courteney Cox Arquette och Kerry Washington.

[h1″>Test[/h1″> 
CLEAN Fresh Laundry Eau de Parfum
Beskrivning: Nu kan du få känslan som din nytvättade favorittröja ger dig vid den första användningen. Lukta lika gott hela tiden tack vare brasiliansk apelsin, Rose Otto, vit Jasmin, bomullsblommor och mexikansk lime.
Kommentar: Doften är speciell och inte lik någon annan parfym jag testat. Den luktar precis som den beskrivs, nämligen som min nytvättade favoritkofta eller en varm, mjuk handduk som just kommit ur torktumlaren. Fresh Laundry är lätt i doften och ett bra komplement till de andra ”vanliga” parfymerna på badrumshyllan. Jag gillar den skarpt.
Betyg: 4/5
Återförsäljare: 60 ml, 798 kronor, Eleven.se

CLEAN Warm Cotton Eau de Parfum
Beskrivning: Denna parfym ger dig känslan av att ta på dig din favorit t-shirt som hängt utomhus på sommaren och torkat. Doften sveper in din kropp med noter av citrus, lilac och jasmin över en bas av diskret mysk.
Kommentar: Precis som Fresh Laundry är även denna doft fräsch, naturlig och tilltalande. Att välja mellan dessa parfymer är som att bestämma sig för en av sina två favoritsköljmedel i mataffären- ett svårt val. Ofta slutar det att man köper bägge. Denna doftserie är oemotståndlig och jag vill ha samtliga.
Betyg: 4/5
Återförsäljare: 60 ml, 798 kronor, Eleven.se

Bildspel: It's CLEAN!

Bildspel: It's CLEAN!

[email protected]

2008-08-07 07:36:00

Publicerad: 7 augusti 2008

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp