5 dofttips till mannen

improveme.se

Dags för en ny doft? Vi hjälper dig att välja. Här är fem nylanserade dofter för männen.

Ska du uppdatera ditt parfymförråd eller köpa en present till pojkvännen? Det är inte alltid lätt att välja parfym, speciellt när det finns ett så brett utval. Här är fem nyutkomna dofter att slänga ett extra öga på.

James Bond
Inför premiären av nya Jams Bond-filmen ”Skyfall” så har en parfym lanserats. Ganska självklart så är det en herrdoft , och snygg är den. En helsvart flaska med en maskulin och sofistikerad doft med en modern tvist. ”James Bond 007” heter den passande nog, och kan köpas för 390 kronor. Då får du 50 ml.

Zippo
Mest känd för sina tändare så har varumärket Zippo nu lanserat doften ”Into the Blue”. Det är en frisk och maskulin doft som är inspirerad av havets mystik, och finns i 30 ml för 299 riksdaler respektive 50 ml för 449 kronor.

Mexx
Utformad efter varumärkets mode så finns nu parfymen Mexx Pure. Den handlar om “äkthet och livlighet“ och är inspirerade av naturliga element. Herrdoften innehåller fräscha, varma och sensuella noter. Sugen? För 395 spänn får du en flaska på 50 ml.

Balmain
Monsieur Balmain
En lyxig, fruktig och maskulin parfym är Monsieur Balmain Cologne från Balmain. Den består bland annat av rik och ren citrus, och rekommenderas att användas som vardagsparfym. Finns på NK i Stockholm och Göteborg i 100 ml.

Carbone
En annan doft från samma märke är Carbone som beskrivs som ”kryddig och träig”, dedikerad till den moderna storstadsmannen med en passion för “ny teknologi, prestation och ljushet“. Även denna finns på NK.

I bildspelet hittar du alla dofter.

För att marknadsföra nya James Bond-filmen

För att marknadsföra nya James Bond-filmen ”Skyfall” så kan nu fansen lukta som en äkta Bond-agent.

De som gillar Zippos tändare blir nog imponerade av denna parfym, som är utformad som en. Istället för eld kommer det dock parfym.

De som gillar Zippos tändare blir nog imponerade av denna parfym, som är utformad som en. Istället för eld kommer det dock parfym.

Mexx tillverkar inte bara kläder, nu kan kunderna också matcha plaggen med en tillhörande doft.

Mexx tillverkar inte bara kläder, nu kan kunderna också matcha plaggen med en tillhörande doft.

I Nordiska Kompaniet i Stockholm eller Göteborg hittar vi Monsieur Balmain...

I Nordiska Kompaniet i Stockholm eller Göteborg hittar vi Monsieur Balmain…

...och den andra manliga doften Carbone, från samma märke: Balmain.

…och den andra manliga doften Carbone, från samma märke: Balmain.

[email protected]

2012-10-01 14:00:00

Publicerad: 1 oktober 2012

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp