De är Sveriges hetaste singlar just nu

Vem som är Sveriges hetaste singelman beror på vem man frågar. Men om man frågar medlemmarna på dejtingsajten Mötesplatsen.se så har de ett klart besked. Hetast av dem alla är Lasse Kronér.

Lasse själv tycker att resultatet är förvånande.

– Det låter osannolikt i mina öron, faktiskt. Men antar att man ska vara hedrad över att ens nämnas i sammanhanget, säger Lasse som bekräftar att han är singel.

Nu kan man kanske inte lita hundraprocentigt på den här listan då de svarade bara gavs sju alternativ att välja mellan, men av de sju tycker alltså flest att Lasse är hetast, följd av kändispolisen Martin Melin på andra plats och ex-fotbollsspelaren Glenn Hysén.

 Hela listan ser ut så här:
1. Lasse Kronér 25%
2. Martin Melin 20%
3. Glenn Hysén 17%
4. Paolo Roberto 16%
5. Niclas Wahlgren 11%
6. Mårten Andersson 9%
7. Bingo Rimér 3%

martinmelin
Hetast om kvinnorna får välja.

Det är främst männen som tycker att Lasse är hetast ( 34%). Kvinnorna tycker i sin tur att Martin Melin är hetare (30%). Lasse Kronér kommer på delad andra plats med Paolo Roberto (16%).

Tittar man på vilka de hetaste kvinnorna är så hamnar en av våra största filmstjärnor i topp, nämligen Noomi Rapace.

1. Noomi Rapace  29%
2. Jessica Almenäs  22%
3. Agneta Sjödin 17%
4. Lotta Engberg 11%
5. Pernilla Wahlgren 8%
6. Josefin Craaford 6%
7. Martina Haag 6 %

jessicaalmenas
Hetast om männen får välja.

Bland männen var det flest som svarade att Jessica Almenäs (25%) var hetast, medan kvinnorna helt klart anser att det är Noomi Rapace (39%)

Nu vill vi se en lista där man får välja fritt vem man vill. Vem vet, reslutatet blir kanske detsamma? Vi är dock inte helt säkra på det…


Text: Louise Flinck
Publicerad: 5 november, 2015