Håller han dig hemlig för vännerna? Dumpa honom!

Att dejta kan vara både kul, intressant och underbart. Samtidigt som det också kan vara helt avskyvärt. Man ska träffas och sedan går man där och undrar om han är intresserad eller inte?

Vi på improveme.se har dejtat och vet vad som gäller. Här kommer våra hetaste tips för hur du tar reda på om det är värt att lägga ner tid och energi eller om du bara ska dumpa.

Så vet du om du ska dumpa honom:

Han pratar om andra tjejer, som sina ex – Är man intresserad på riktigt gör man inte det. Okej med någon kommentar, han har ju haft ett liv tidigare. Men sker det oftare så har han inte kommit över henne.

Tips: Nog för att du kan köra med samma taktik tillbaks och börja prata om dina ex. Men du är bättre än så. Säg att okej, ditt ex var säkert bra, men nu tycker jag att vi struntar i henne. Fortsätter han ändå – dumpa honom!

• Du får inga motfrågor – Hela dejten känns som en intervju där du frågar och frågar. Han svarar gärna, för vem blir inte smickrad av en sådan uppmärksamhet kring ens egen person? Men om han inte frågar dig något tillbaks är han inte intresserad, alternativt sjukligt blyg.

Tips: Hinta snyggt att nu är intervjun klar. Har du några frågor till mig? Alternativt – dumpa honom!

•  Ni ses aldrig ute – Han vill bara träffa dig hemma, helst hos dig. Visst kan han vilja ha dig för sig själv och det kan ju låta rart, men när man tänker på det blir det lite svartsjukevarning på det. Eller så vill han helt enkelt inte ses tillsammans med dig på offentliga platser.

Tips: Dumpa honom!

• Hans vänner vet inget om dig – Ni har träffats ett tag men du är fortfarande hemlig för hans vänner och familj. Tyvärr, men han vill förmodligen inte ha ett seriöst förhållande med dig.

Tips: Dumpa honom!

• Efter dejten avslutar han med en enarmskram och ”vi hörs”. Om sanningen ska fram så kommer ni förmodligen inte att göra det.

Tips: Nja, lite mer känsla vill vi allt ha. Hör INTE av dig själv. Aldrig efter enarms-kramen! Dumpa honom!

• Han kommenterar dina tjejkompisar – Du vet att du har snygga kompisar, men om en kille går på och tjatar om dem så be honom dra, för antingen vill han kolla om du är svartsjuk eller så är han bara rätt och slätt en douche . Inget av det är speciellt attraktivt.

Tips: Nej tack, en sådan kille gillar vi icke! Dumpa!

• Han hörs bara av när han är full – tydligare än så blir det inte.

Tips: Han är enbart ute efter att ligga – dumpa honom!

 

Allmänt tips: Glöm inte bort att det finns tusen och åter tusen härliga killar där ute. Du är värd så mycket mer än en kass dejt!

Givetvis gäller våra tips för både män och kvinnor.


Text: Louise Flinck
Publicerad: 29 juni, 2015