Romantiska & roliga Alla hjärtans dag-presenter 2018

Alla hjärtans dag är runt hörnet och det är dags att låta kärleken rama in tillställningen. Förutom traditionella upplevelser, som att gå på bio och äta något gott ute, finns det andra romantiska presenter att ge till sin partner. Här ger vi dig en lista med tips på symboliska gåvor, som förstärker den vardagliga romantiken.

Morgonrock – med broderat namn

Det finns någonting idylliskt med att starta dagen på rätt sätt. Solen träder fram, tidningen är levererad, kaffet bryggt och den behagliga morgonrocken ska på. Den namn-broderade morgonrocken är inte bara en mysig detalj, den gör även att ni kan vara flera där hemma med samma storlek på rockarna utan att förväxla dem.

thumbnail_morgonrock

Kärlekspiller

Här behöver du inte nödvändigtvis välja mellan det blå eller det röda pillret. Här finns de i mängder av färger och tanken är att de alla ska representera kärlek. Fyll lapparna inuti dessa kärlekspiller med romantiska meddelanden till dig och din bättre hälft. Roligt med de små pillren är att du kan lägga ut dem här och var och låta din partner gång på gång överraskas.

kärlekspiller (1)

Stygg – men kärleksfull nalle

Nallar och björnar har varit karaktärer i mängder av berättelser sedan dramaturgins gryning. Det är någonting med dem, som skriker av personlighet. De är starka när det behövs och trivs med att vara mjuka och lojala. Nallen är helt enkelt är underbar. Här är en som vågar vara vuxen i orden, på ett kärleksfullt sätt. Att ge den till den här nallen på alla hjärtans dag till din partner visar hur mycket hen betyder för dig.

Stygg_nalle

 

Emoji-tofflor

Med emoji-tofflorna gör du och din partner dina morgnar och kvällar ännu mysigare! Visst kan de framstå som lite flamsiga och tramsiga, men ibland det just det förhållanden är – eller behöver. Våga vara romantisk och bär mjuka tofflor med hjärtan på.

Emoji-tofflor

 

Hjärtformat pussel med egen bild

Varför inte ge bort ett hjärtformat pussel till din älskling i alla hjärtans dag present?
Det bästa med detta pussel är att du väljer motivet själv! En perfekt överraskning då din älskade kommer upptäcka efter ett tag att bilden ni lägger är på er två!
Tips! Limma upp pusslet på en tavla och häng på väggen hemma.

pussel_love

Guldros med 24 karat

En ros är såklart underbart att få i alla hjärtans dag present, men dessvärre vissnar en ros tillslut. Om du vill att rosen ska vara evig och stark precis som eran kärlek så är denna ros i 24 karats guld en riktig wow faktor. Du kan dessutom välja om du vill ha med eller utan egen gravyr.

guldros

 

Rosenbladsbomb

Överraska din älskling med en säng täckt av rosblad, precis som i filmerna!
Dessa rosblad är gjorda av högkvalitativt tyg och ett roligt alternativ till en traditionell bukett som garanterat kommer få romantiken att flöda. Ett stort plus är att de går att återanvända!

Rosenbladsbomb

Hoppas några av våra tips på alla hjärtans dag presenter var till någon hjälp!

Redaktionen
Publicerad: 13 januari 2018
Foto: Alamy & press

Våra mest älskade skönhetsklassiker

De tidlösa produkterna vi aldrig tröttnar på