Så vet du om han är otrogen

Man säger ofta att frun är den sista som får reda på när en man är otrogen. Men är det verkligen så? Vi kvinnor är ju kända för vår nästan övernaturliga förmåga att nosa till oss fuffens. Tecknen finns där men man vill ju inte tro att ens älskade faktiskt sviker å det grövsta. Så att frun/flickvännen är den sista att få reda på otroheten är nog inte helt sant, men kanske man är den sista att verkligen ta in att magkänslan man har stämmer. För vem vill inse att man lever i en lögn?

Han jobbar över väldigt ofta. Nog för att han har mycket på jobbet men SÅ ofta helt plötsligt?

Han tar med sig telefonen vart han än går. Visst kan man läsa nyheter när man sitter på toa, men det är också ett gyllene tillfälle att messa den där andra kvinnan.

cheating-3

Han blir tokig om du skulle röra hans mobil. Om han nu ändå lämnar telefonen av misstag och du pillar på den, så borde inte vara en anledning att gå i taket. Såvida man inte har något att dölja.

Han svarar inte när du ringer. Det går inte att få tag på honom och ursäkten att det var dålig mottagning just där han befann sig är ganska lam. Numera får man gå långt ut i skogen för att inte ha i alla fall ett par staplars täckning.(Tåg undantaget, för där suger det att prata i mobil).

Han startar bråk. Anfall är bästa försvar heter det ju. Om han börjar bråka över småsaker han inte brytt sig om tidigare kan det vara något lurt på gång.

otrogen3

Han börjar bry sig mer om sitt utseende än vad han gjort tidigare. Kanske är det ny parfym, nya kläder och skor? Något känns mysko.

Du råkar se att han sitter på en dejtingsida. Det är inte bara otrohetssajter som Victoria Milan som lockar till sig män och kvinnor som är sugna på att hoppa över skaklarna, det är även väldigt vanligt på helt vanliga sidor som till exempel Happy Pancake och Mötesplatsen. Det är sällan någon är på dejtingsidor för att skaffa vänner…

Han vill inte ha sex längre. Visst kan sexlusten minska i perioder, men det är också ett säkert tecken på att någon får sina lustar tillfredsställda på annat håll.

Och som alltid, magkänslan har sällan fel. Om du känner din man eller pojkvän väl, lär du känna i både magen och resten av kroppen att något inte står rätt till.

*Självklart går det att översätta ”han” med ”hon”.


Text: Louise Flinck
Publicerad: 29 september, 2015