Guiden till G-punkten

improveme.se

Det blir lätt hänt att G-punkten pekas ut på en skattkarta hos kvinnor,
och när du följt alla ledtrådar har du nått fram till den ultimata
orgasmen. Så ligger det inte till.

Till att börja med så behöver du vara upphetsad, annars kan du leta bäst du vill -inget kommer att hända om inte hjärnan är med i svängarna. Det är viktigt att du är ”våt” och upphetsad innan det är dags att stimulera G-punkten.

Hur hittar du då G-punkten?

Generellt så brukar man säga att G-punkten sitter 3-5 centimeter in i vaginan, på vaginans främre vägg. Själva området du vill stimulera befinner sig runt urinröret och mellan just urinröret och slidväggen. Många letar efter en ”knapp” men detta är i själva verket ett helt område som sväller vid upphetsning -först då kan den uppfattas som valnötsformad.

Med hjälp av lång och pekfinger kan du känna dig fram genom en ”kom hit-rörelse” som det lättast beskrivs med. När du väl hittat området eller närmar dig är det vanligt att du känner ett visst tryck och blir kissnödig. Om du känner dig obekväm eller orolig, så töm urinblåsan för att känna dig lugn.
Kom ihåg att alla ser olika ut och att det kan ta dit att lära känna din kropp och hitta rätt. Men våga utforska och ge inte upp.

När du väl hittat din G-punkt kan du istället börja med en mer cirkulerande rörelse, och när du känner dig bekväm -även ett större tryck. Detta leder ofta till en kraftigare lubrikation och sedan till orgasm.
En ”G-punktsorgasm” ger dig även större tillgång till pyramidorgasm, dom är flera orgasmer efter varandra. Så efter din första behöver du inte sluta, utan de flesta upplever att orgasmerna blir bättre och bättre ju fler de blir.

Förbered dig för fyrverkerier

Förbered dig för fyrverkerier

[email protected]

2011-08-31 15:26:00

Publicerad: 31 augusti 2011

10 relationstips på semestern

En klassiker bara ni två – skapa nya minnen genom att dra iväg på en roadtrip