Så blir mannen upphetsad

improveme.se

Det sägs att vägen till en mans hjärta går via maten. Men är det lika enkelt att få oss uppehetsade? Här går vi igenom zonerna du inte trodde fanns.

Det är dags för mannen att våga ta för sig och få uppvaktning i sängkammaren. Ett bra förspel är minst lika avgörande för män som för kvinnor. De erogena zonerna är fler än vad man först tror hos en man, och tillsammans kommer ni kunna utforska en helt ny nivå av njutning.

Ta del av bildspelet och bli en mästare!

Halsen -  Vi föredrar allt ifrån lätta kyssar, smek och naffsande längst med nacke och hals. Vi föreställer oss gärna hur det är kvinnorna som kastar med håret och blottar halsen, men det är minst lika populärt för mannen.

Halsen – Vi föredrar allt ifrån lätta kyssar, smek och naffsande längst med nacke och hals. Vi föreställer oss gärna hur det är kvinnorna som kastar med håret och blottar halsen, men det är minst lika populärt för mannen.

Ljumsken - Ljumsken är en av de zonerna som ligger absolut närmast könsorganet. Även här är kyssar det mest uppskattade verktyget om du vill arbeta dig upp mot könet.

Ljumsken – Ljumsken är en av de zonerna som ligger absolut närmast könsorganet. Även här är kyssar det mest uppskattade verktyget om du vill arbeta dig upp mot könet.

Händer -  Händer har visat sig vara otroligt uppskattat för kvinnor hos oss män. Nu gäller det att ta vara på detta! Mannen tycker även om sina händer, väldigt mycket. Så pass, att det är en perfekt del av kroppen att lägga fokus på. Massera händerna, sug på fingrar och dominera med hjälp av händerna!

Händer – Händer har visat sig vara otroligt uppskattat för kvinnor hos oss män. Nu gäller det att ta vara på detta! Mannen tycker även om sina händer, väldigt mycket. Så pass, att det är en perfekt del av kroppen att lägga fokus på. Massera händerna, sug på fingrar och dominera med hjälp av händerna!

Öron -  Flåsa, slicka, nafsa – här finns många uppskattade alternativ som går hem hos en man. Ett tips är att ta två flugor i en smäll. Arbeta sig upp från nacke och hals och fortsätt att vara lika sensuell när du kommer till öronen.

Öron – Flåsa, slicka, nafsa – här finns många uppskattade alternativ som går hem hos en man. Ett tips är att ta två flugor i en smäll. Arbeta sig upp från nacke och hals och fortsätt att vara lika sensuell när du kommer till öronen.

Armhålan - Armhålan är en del av kroppen vi anses vara väldigt privat och som vi sällan blottar. Därför kan effekten bli enorm vid beröring eller kyssar. Och här har ni båda chans att få en extra kick. Svettlukt har visat sig vara upphetsande och visar på en näst intill djurisk nivå att ett tecken på testosteron. Självklart vill man ha en hygienisk armhåla att leka med.

Armhålan – Armhålan är en del av kroppen vi anses vara väldigt privat och som vi sällan blottar. Därför kan effekten bli enorm vid beröring eller kyssar. Och här har ni båda chans att få en extra kick. Svettlukt har visat sig vara upphetsande och visar på en näst intill djurisk nivå att ett tecken på testosteron. Självklart vill man ha en hygienisk armhåla att leka med.

Magen - Likt ljumsken är magen ett parti som ligger nära könet. Här är olika typer av beröring uppskattat. Det visar sig att män föredrar kyssar, smek och klös speciellt vid partiet mellan navel och början av könsbehåringen.

Magen – Likt ljumsken är magen ett parti som ligger nära könet. Här är olika typer av beröring uppskattat. Det visar sig att män föredrar kyssar, smek och klös speciellt vid partiet mellan navel och början av könsbehåringen.

Mellangården - Mellangården, området mellan mannens pung och ändtarmsöppning är en av det absolut känsligaste erogena zoner. Här gäller det att testa dig fram försiktigt. Du kan använda fingrarna för att ge ett lätt tryck då prostatan, mannens G-punkt, finns alldeles innanför detta område.

Mellangården – Mellangården, området mellan mannens pung och ändtarmsöppning är en av det absolut känsligaste erogena zoner. Här gäller det att testa dig fram försiktigt. Du kan använda fingrarna för att ge ett lätt tryck då prostatan, mannens G-punkt, finns alldeles innanför detta område.

cimon.lundberg@improveme.se

2011-09-22 11:33:00

Publicerad: 22 september 2011

Sminka dig yngre

Här är de smarta tipsen