Så visar han intresse

improveme.se

Det är inte bara kvinnorna som kan vara svåra att förstå sig på. Män har bättre koll på sina signaler än man vill tro. Här avslöjar vi tricken.

Är ni bara vänner? Men går vänner ut på en middag? Det finns många om och men när det kommer till relationer. Något vi alla är känsliga för att alla dessa olika signaler. Det har visat sig att män lägger ner mer energi än tidigare på att iakta och förmedla sina känslor via trick.

I bildspelet kan du ta del av det 6 vanligaste tecknen för en man som visar intresse för dig.

Han försöker få dig att se - Kvinnor älskar när män får dem att skratta och le, och det är män fullt medvetna om! Du märker ganska snabbt om han anstränger sig för just detta – skämtar vilt, flamsar och gör sig till. Detta är ett gott tecken.

Han försöker få dig att se – Kvinnor älskar när män får dem att skratta och le, och det är män fullt medvetna om! Du märker ganska snabbt om han anstränger sig för just detta – skämtar vilt, flamsar och gör sig till. Detta är ett gott tecken.

Du är i fokus på krogen - Det är många som inleder sitt dejtande på krogen. Antingen över en middag, eller kanske en större tillställning. Är lokalen full med människor han egentligen bör tänka på, men är vid din sida istället är du en bra bit på vägen. Är även hans vänner på plats, och han inkluderar dig i samtalet är han stolt och vill visa att ni är där tillsammans.

Du är i fokus på krogen – Det är många som inleder sitt dejtande på krogen. Antingen över en middag, eller kanske en större tillställning. Är lokalen full med människor han egentligen bör tänka på, men är vid din sida istället är du en bra bit på vägen. Är även hans vänner på plats, och han inkluderar dig i samtalet är han stolt och vill visa att ni är där tillsammans.

Han tar på dig - Kan han helt enkelt inte hålla fingrarna i styr? Han vill gärna ta fram mynt bakom öronen när ni pratar kanske? Eller borstar han bort till hår från ansiktet och står ovanligt nära? Då vill han helt klart bli mer än din vän.

Han tar på dig – Kan han helt enkelt inte hålla fingrarna i styr? Han vill gärna ta fram mynt bakom öronen när ni pratar kanske? Eller borstar han bort till hår från ansiktet och står ovanligt nära? Då vill han helt klart bli mer än din vän.

Han vill veta mer om dig - Det räcker inte längre med att samtala med dig, nu vänder han sig även till gemensamma vänner, eller enbart till dina vänner. Här vill han få reda på hur mycket ni faktiskt har gemensamt – för att kunna spå framtiden som ett par.

Han vill veta mer om dig – Det räcker inte längre med att samtala med dig, nu vänder han sig även till gemensamma vänner, eller enbart till dina vänner. Här vill han få reda på hur mycket ni faktiskt har gemensamt – för att kunna spå framtiden som ett par.

Han ger dig långa blickar - Blir blickarna längre och intensivare, precis som att han fastnat i fantasier? Det har han gjort. Sträcker sig blickarna tvärt över ett helt golv, ja då gillar han var han ser och vill bara ha mer!

Han ger dig långa blickar – Blir blickarna längre och intensivare, precis som att han fastnat i fantasier? Det har han gjort. Sträcker sig blickarna tvärt över ett helt golv, ja då gillar han var han ser och vill bara ha mer!

cimon.lundberg@improveme.se

2011-09-30 09:48:00

Publicerad: 30 september 2011

Sminka dig yngre

Här är de smarta tipsen