Vad kvinnor vill ha

improveme.se

Det råder inget tvivel om att dialogerna i sänkammaren kan vara fattiga på ord och direktiv. Men nu har kvinnorna satt ned foten och gjort en önskelista till jul. Här är punkterna du inte vill missa.

Från A till K

Att du är målmedveten under ett samlag är alltid ett pluspoäng. Men vad är det du egentligen letar efter? Män har en tendens att endast fokusera på klitoris (eller åtminstone försöker) och glömmer lätt bort helheten.

Börja om från början utan att dela upp njutningen i små ansvarsområden. För en dialog och använd fingrar och mun för att hitta bland annat G-punkten och A-punkten som befinner sig en bit högre upp i slidan, för att samtidigt stimulera klitoris under jakten. Lättast är att använda pek och långfinger i slidan medan tummen får jobba på utsidan. Övning ger färdighet.

Förspel till din fördel.

2 av 5 kvinnor får sina orgasmer vid förspelet under ett samlag. Ja, egentligen är förspel fel ordval enligt många eftersom den riktar fokus på vad som komma skall, istället för att lägga ned mer energi på  den första akten. Ett ordentligt förspel är bra för både kvinnor och män, där man lär känna både din partners kropp men även din egen.

Våt betyder inte kåt

Många män tar gärna för givet att lubrikation är ett klart tecken på att kvinnan är redo för ett penetrerat samlag. Men, kvinnans egentliga fas, redo för ett samlag är först då livmodern har förflyttat sig uppåt och vidgad slidan med upp till 2,5 cm.
Vid det här stadiet kommer ni båda att få uppleva en djupare penetration (passa på att hitta G och A-punkten) samtidigt som vaginan kommer kunna ge ett intensivare och stadigare grepp om penisen topp.

Som hjälp på vägen till denna fas kan man inta ställningen som så fint kallas för ”Fjärilen”. Kvinnan ligger på rygg och för vardera knä mot vardera axel för att lättare lyfta bäckenet så att vaginan pekar upp mot taket.

Fötterna under täcket

Rosenblad, en väl utvald spellista och några tangosteg i all sin ära -men det finns mer än det vi kan ta på som även hör hemma i sovrummet. En dansk undersökning visar att endast 50 procent av kvinnorna i ett svalt rum lyckades åstadkomma en orgasm, medan hela 80 procent fick en orgasm då dem istället befann sig i ett varmt rum med behaglig temperatur.

Man la även märke till att kalla fötter var det som ofta var avgörande i de två olika fallen. Så, glöm inte bort att hålla kvinnan varm.

Se bland annat till att hålla hennes fötter varma om du vill komma närmare en orgasm.

Se bland annat till att hålla hennes fötter varma om du vill komma närmare en orgasm.

[email protected]

2011-12-19 15:03:00

Publicerad: 19 december 2011

10 relationstips på semestern

En klassiker bara ni två – skapa nya minnen genom att dra iväg på en roadtrip