Vad kvinnorna vill ha

improveme.se

Blommor? Choklad? Smycken? Att veta vad hon uppskattar är inte alltid lätt. Med vår guide förstår du henne bättre.

Det kan vara svårt att läsa andra människor, men så behöver inte fallet vara. Det gäller bara att hitta nyckeln till vad hon egentligen vill, därför har vi gjutit fram denna text som låser upp hennes hjärta på nolltid.

Den sexuella åtrån
En av de viktigaste sakerna att veta om kvinnor är att deras sexuella åtrå inte är lika stor som männens. Området i hjärnan för sexuell strävan är 2.5 gånger större hos män än hos kvinnor, förklarar Louann Brizendine, författare till böckerna ”The Male Brain” och ”The Female Brain”.

“För kvinnor börjar förspelet 24 timmar innan själva akten, medan det för männen börjar några minuter innan penetration“, fortsätter Brizendine.

Ha självförtroende
Självsäkra män är något som de flesta kvinnor tycker är maskulint och sexigt. Din självsäkerhet kan få henne att bli mer öppen när ni har sex så hon vågar testa nya positioner, platser eller kanske blanda in en och annan leksak. Föreslå detta, berätta hur sexig hon är och att hennes doft gör dig upphetsad. Genom att du tar kontrollen och visar din uppskattning för henne blir hon mer bekväm i ditt sällskap.

Visa uppskattning
Det här gäller även utanför sovrummet. Beröm är något som ingen kvinna kan motstå. Sexualundervisare Laura Berman säger att varje kvinna har en skattkista, en hemlig del som mannen måste hitta för att ge ett sådant effektivt beröm som möjligt. ”Oftast är det ett icke-kroppsligt karaktärsdrag som hennes intellekt, humor eller udda egenskaper”, menar Berman. ”Det kan också vara hennes ögonfärg eller skratt. Det är när han ser både det emotionella och sexuella som hon känner sig älskad som en hel person”.

Men det kan även vara kroppsligt. I en undersökning i boken The Big Book of Sex beskrev majoriteten av deltagande kvinnor halsen som deras mest erogena zon. Hjärnscanningar har visat att de kan få orgasm enklare om deras hjärnas stresscentra är avslagen, så nästa gång ni har sex -testa en skön massage med kyssar i nacken som förspel.

Kroppsspråk är allt
För att gå steget längre, visa din kärlek framför hennes vänner och kollegor. Att hålla hand, ha armen runt hennes midja eller krama henne uppfyller hennes djupaste önskan -erkännande att du vill ha henne, älskar henne, behöver henne utanför sovrummet och att du inte är blyg att visa detta för andra.

Halsen är en väldigt känslig zon för de flesta tjejer.

Halsen är en väldigt känslig zon för de flesta tjejer.

Visa att du tycker om henne med kramar, handhållning och komplimanger.

Visa att du tycker om henne med kramar, handhållning och komplimanger.

Få henne att skratta så blir hon tryggare i ditt sällskap.

Få henne att skratta så blir hon tryggare i ditt sällskap.

[email protected]

2012-01-16 10:39:00

Publicerad: 16 januari 2012

10 relationstips på semestern

En klassiker bara ni två – skapa nya minnen genom att dra iväg på en roadtrip