7 tecken på att han är en “player“

improveme.se

Är du rädd att din dejt bara ”leker” med dig? Spara tid och energi och ta reda på sanningen. Här är sju tecken på att han är en player.

Alla har vi fallit för den charmiga killen som sedan visar sig ha flera tjejer i sitt liv. Undvik samma misstag och slipp bli sårad igen -genom att lära dig läsa av honom.

Dejtingexperten och författaren Chiara Atii listar flera tecken på att killen är en total player.

Han är inte tillgänglig
Om en kille verkligen är intresserad av dig gör han konkreta planer för att få träffa dig. En player är bara intresserad när du är fysiskt närvarande.

Du har inte träffat hans vänner
Om han har en hel del andra tjejer som han träffar kommer han inte att presentera dig för hans kompisar. Då riskerar han att någon polare avslöjar att du inte är den enda tjejen i hans liv. Och det skulle rubba hans spel.

Han sms:ar när ni är tillsammans
Att han inte kan slita sig från sin telefon -trots att han är tillsammans med dig -kan vara ett tecken på att han har andra tjejer vid sidan om.

Han tar samtal i ett annat rum
Om det bara händer enstaka gånger och han säger ”förlåt, jag måste ta det här”, är det ingen stor grej. Men om han alltid lämnar rummet för att svara i telefon eller ignorerar vissa samtal är det en stor varningsskylt.

Han säger att han träffade en ”kompis”
Om han säger att han var på restaurang med en kompis och du råkar veta att det är en svindyr, romantisk restaurang är det något som kan vara lurt.

Något känns konstigt magen
Ofta känner vi kvinnor på oss när det kan finnas något att oroa sig för, men är vi förälskade tenderar vi att bara fokusera på det positiva hos personen som vi har känslor för. Gå på magkänslan. Verkan han skum är han förmodligen det.

Bildspel: 7 tecken på att han är en “player“

Bildspel: 7 tecken på att han är en “player“

emelie.wiktoren@improveme.se

2014-11-12 07:46:00

Publicerad: 12 november 2014

Bli brun utan att bränna dig

Vårsolen lyser starkt i hela Sverige