Alla hjärtans-tips för din relation

improveme.se

Alla hjärtans dag kan innebära stor lycka – eller ångest. Singel, nyförälskad eller gift? Här är den perfekta planen för den romantiska dagen.

Relationscoachen Florence Escaravage tipsar brittiska Yahoo Lifestyle om de bästa Alla hjärtans dag-planerna för alla realtioner.

Alla hjärtans dag om du är i en långsiktig relation

Scenariot: Om ni har varit tillsammans i flera år är det antagligen inte er första Alla hjärtans dag. Skönt för er! Passa på att fira er kärlek och påminn er om varför ni föll för varandra.

Planen: Tanken är att ytterligare öka all positiv kärlek. Du behöver kanske inte boka bord på den trendigaste restaurangen, satsa på en plats som tar er tillbaka till underbara minnen som ni har tillsammans -som första dejten eller årsdagen.

Alla hjärtans dag om du är i en skakig relation

Scenariot: Det har gått ett par dagar sedan ni hördes, och då bråkade nu. Så ingen av er ser fram emot kärlekens dag. Florence tipsar om att inte
låtsas att ni är djupt kärleksfulla om ni inte känner för det. Men om ni väljer att göra det, finns det några saker att tänka på.

Planen: Undvik att ha det stora snacket ”var är vi i vår relation” för att dra mer uppmärksamhet till vad som behöver fixas. Kvinnor föredrar att prata om det, medan män inte gör det, så målet är att hitta en mellanväg. Försök återuppleva era positiva stunder tillsammans och håll en avslappnad och humoristisk kommunikation så får du lite avstånd till din ilska.

Alla hjärtans dag om du är i en ny relation

Scenariot: Ni har precis träffats så Alla hjärtans dag bör vara det perfekta tillfället att ta er relation till nästa nivå. Detta kan naturligtvis leda till stress: är din nya kärlek också intresserad av det? Florence menar att det är naturligt att känna så.

Planen: Håll det enkelt. Alla hjärtans dag bör vara ett ypperligt tillfälle att spendera tid tillsammans och upptäcka nya saker om vandra. Satsa på en lugn, romantisk kväll, gå på en konsert som ni båda vill se eller planera en kväll som tar er tillbaka till ert första möte.

Alla hjärtans dag om du inte är i en relation

Scenariot: Du vill inget hellre än att viska ömma saker i din älskades öra, men tyvärr har du ingen älskling i år. Så omgiven av röda hjärtan och andras glädje slits du mellan svartsjuka och ledsamhet. Se till att inte vara ensam.

Planen: I motsats till de som redan har någon har du stora valmöjligheter. Kanske har du en flirt som du vill prova lyckan med? Kom ihåg att du måste satsa för att vinna. Om du träffar några singelvänner i stället, se till att inte beklaga er utan se till att få en trevlig kväll. Och fall inte i den katastrofala fällan och spendera kvällen med itt ex i rädsla för att vara ensam.

Bildspel: Alla hjärtans-tips för din relation

Bildspel: Alla hjärtans-tips för din relation

emelie.wiktoren@improveme.se

2013-02-08 14:32:00


Text:
Publicerad: 8 februari, 2013