Tankarna män håller för sig själva

improveme.se

Ärlighet varar längst. I alla fall nästan alltid. Improveme.se avslöjar hemligheterna din kille aldrig trodde du skulle få reda på.

I ett förhållande är ärlighet en av de viktigaste byggstenarna. Men ändå har vi alla våra hemligheter. Det kan vara sådant vi inte berättar för vår älskade för att vi är rädda att såra dennes känslor.

Tidningen Marie Claire skriver om mäns största hemligheter kring dating, sex och relationer.

Män tror att de är bra i sängen. Män har fått lära sig att självförtroende löser vad som helst. De kan göra ett jättemisstag i sängen men så länge de är självsäkra kommer det inte att bli en stor sak av det.

Fylla på första daten är en turnoff. Vissa människor förvandlas till en helt annan person när de är berusade. Låt din date lära känna dig nykter först innan ni blir fulla tillsammans. Alkohol bör introduceras långt in i relationen, men det skadar egentligen inte med ett, eller på sin höjd, två glas vin.

Sminka dig inte överdrivet. Många killar gillar den naturliga looken framför den överdrivna.

-Jag har alltid varit den typen av kille som uppskattar en naturlig look och jag älskar när en tjej är duktig på att få till en naturlig makeup. En översminkad tjej däremot är bland det värsta jag vet. Det finns inget fulare än för många färger på samma gång, säger en källa till Marie Claire.

Sex i duschen är överskattat. Det är halt och hårt -raka motsatsen till en mjuk och skön säng. Det låter tuffare och häftigare än det är och kan till och med vara farligt då du riskerar att ramla och slå dig.

Män blir svartsjuka eftersom att de är osäkra. Om en kille känner att han inte förtjänar att vara tillsammans med sin partner eftersom att han inte är tillräckligt bra för henne blir han svartsjuk och orolig att han kanske kommer att förlora henne till en annan kille.

Män är osäkra på dirty talk.
Att säga rätt saker efter eller under en sexakt är inte det lättaste.

-När jag har rullat runt i sänghalmen med en tjej finns det inte en chans att jag försöker mig på något dumt sexigt uttalande. Det finns så många dumma saker jag skulle kunna haspla ur mig som rent ut sagt skulle vara brutala eller helt bisarra. Det sista jag vill ge min tjej är ett hett samtalsämne till nästa tjejmiddag, säger källan.

Män är rädda för att binda sig. Att binda sig genom att bli ett officiellt par eller flytta ihop gör många män osäkra eftersom de tror att det betyder att deras partner är perfekt och att det inte finns någon annan där ute för dem. Det betyder att de hittat sin själsfrände, att de är trygga med sig själva och att det inte finns någon återvändo. Att binda sig är ett tecken på mognad och en del känner sig inte så mogna som det förväntas av dem.

Män spelar svårfångade med flit.
Ibland agerar killar precis som att du inte har någon chans, fastän de gillar dig. De kan flirta med andra mitt framför ögonen på dig och ser verkligen till att du blir riktigt svartsjuk innan de till slut ger sig och ger dig all sin uppmärksamhet precis när du var på väg att ge upp för att du trodde att du inte hade någon chans.

Bildspel: Tankarna män håller för sig själva

Bildspel: Tankarna män håller för sig själva

[email protected]

2013-02-19 11:40:00

Publicerad: 19 februari 2013

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp