Så här får ni mer tid över för varandra

improveme.se

Att leva två separata liv och samtidigt försöka ha tid för varandra är inte det lättaste. Här kommer fem tips på hur ni kan spara tid som ni kan spendera med varandra!

1 Dra ned på facebookandet. Enligt en undersökning så spenderar svenskarna drygt en timme på facebook varje dag. Om du halverar den tiden så har du redan kommit långt. Sparad tid: 30 minuter.

2 Alla har sina favoritprogram. Antingen är det matchen eller senaste avsnittet av Girls som någon utav er måste se. Glöm inte bort att det är 2013, du kan spela in programmet eller titta på webben senare. Sparad tid: 1 timme.

3 Skaffa rutiner och var organiserad. Istället för att spendera tid på att leta efter nycklarna, sminket och ipaden så ha som vana att ha sminket i samma necessär och ipaden på skrivbordet. Spika upp en krok och häng nycklarna på. Sparad tid: 10 minuter

4 Säg nej. Dina vänner finns alltid där för dig. De kommer garanterat vara förstående ifall du någon gång avbokar för att träffa den blivande mannen i ditt liv. Sparad tid: 2-3 timmar.

5 Sov! Ifall du slarvat med sömnen och är trött under dagen så kommer du förmodligen inte vara på topp. Då känner man sig inte lika motiverad att gå på en mysig middagsdejt. Sparad tid: En hel kväll.

Bildspel: Så här får ni mer tid över för varandra

Bildspel: Så här får ni mer tid över för varandra

hannes.sundell@improveme.se

2013-04-09 11:23:00


Text:
Publicerad: 9 april, 2013