5 fördelar med att vara gift

improveme.se

Singel? Då kanske det är dags att skaffa sig en partner. Fördelarna är fler än du tror.

Att vara singel har sina förmåner, men det finns mycket positivt med att ha en man eller kvinna vid sin sida.

Bättre lön
I och med att ni har en gemensam inkomst så har ni också råd att unna er lite dyrare saker. Den där snygga lädersoffan, en iPad eller kanske varsin snygg klocka. Studier från Virginia Commonwealth University har dessutom visat att gifta män tjänar 22 procent mer än deras ensamstående kollegor med liknande erfarenhet.

Mer sex
Brittiska forskare har kommit fram till att gifta män har mer sex i varje av de 38 länder där de undersökte sexvanor. Eftersom ni är tillsammans så ger det ju er friheten att ha sex när ni vill.

Mindre trubbel

Enligt en rapport från U.S. Department of Justice så är det fyra gånger så stor risk att våldsamma brottslingar är singlar än gifta. Och låt oss erkänna, du har mer att förlora om du har en partner.

Längre liv

Stadga dig för livets skull. En UCLA-undersökning pekar på att människor med bra hälsa, men är singlar, har en 88 procent högre risk för att dö de kommande åtta åren, än de som har en partner.

Dessa studier har såklart många faktorer som väger in, och spelar olika roll beroende på person. Förutom dessa punkter så har du alltid någon att vända dig till om något tynger ner dig, eller om du bara behöver vardagsråd.

Bildspel: 5 fördelar med att vara gift

Bildspel: 5 fördelar med att vara gift

kevin.krooks@improveme.se

2014-10-31 08:40:00

Publicerad: 31 oktober 2014

Bli brun utan att bränna dig

Vårsolen lyser starkt i hela Sverige