Kinky sex för hälsan

improveme.se

Fram med läderpiskan och damma av handfängslen. Att ha kinky sex kan ge dig bättre hälsa, menar forskning.

Det är The Journal of Sexual Medicine som har utfört undersökningen som kom fram till resultatet. De bad 902 deltagare som utövade BDSM (bondage, disciplin, sadism och masochism) att fylla i ett formulär om deras psykiska hälsa. Jämfört med de som hade mildare sex så verkade BDSM-utövarna vara mindre neurotiska, mer öppna och säkrare i sina förhållanden. Sist, men inte minst, upplevde de högre nivåer av välmående.

Forskarna tror att det beror på att kryddigare sexliv kan göra dig mer säker i din identitet generellt sett. Du behöver dock inte inhandla sexgungor och lädermasker för att krydda upp det.

– Alla former av experimentering kan leda till högre nivåer av välmående och sexuell tillfredställelse, säger Ava Cadell, grundare av onlinesajten för sexualkunskap: Loveology University .

Hon föreslår till och med att man kan börja med något enkelt, typ smiskningar. Gradvis kan du och din partner göra det ännu mer spännande. Vem vet, till slut kanske ni står där med strap-ons och sexdockor i en smutsig källare någonstans.

Bildspel: Kinky sex för hälsan

Bildspel: Kinky sex för hälsan

[email protected]

2013-06-13 14:29:00

Publicerad: 13 juni 2013

13 skönhetstrick alla borde känna till

Här är tipsen som plockar fram ditt snyggaste jag