Hur du behåller hans intresse för dig

improveme.se

Hur ska man göra för att verka intressant på en date? När är man för på? Läs vidare och lär dig hur du ska göra för att behålla hans intresse för dig.

Hur man generellt ska bete sig på och tillsammans med en date varierar såklart mellan individer, men om du ändå är lite nyfiken på hur killar kan tänka kring dejtande bör du läsa vidare. För livsstilsmagasinet Marie Claire avslöjar Rich Santos sina tankar kring ämnet.

Självförtroende
En viktig faktor för att behålla en killes intresse är ditt självförtroende. Det krävs att du håller huvudet högt och vet vad du vill. Men akta dig för att ta det för långt. Snobbighet och en för självsäker attityd kan ge motsatt effekt.

Det visuella
Gör dig lite extra fin när du ska träffa din date. Det behöver inte betyda att du ska klä dig som att det set ut som att du arbetar i ett gathörn, men tänk exempelvis på vad du bär för underkläder och om de på ett diskret sätt kan anas under dina kläder. Ett snyggt läppstift eller långa flirtiga ögonfransar kan också göra susen.

Lär dig hans intressen

Många killar uppskattar när tjejer visar intresse för hans passioner och intressen. Men tvinga inte fram det. Han kommer se rakt igenom dig om du försöker för mycket. Var ärlig med att du inte kan någonting om hans intressen och låt honom istället lära dig. Om du ändå känner att du inte bryr dig det minsta om fotboll kanske ni har andra gemensamma intressen att fokusera på.

Skapa en bra dialog
Om du och din date har lätt för att skratta ihop och föra samtal som flyter på utan problem har ni en stabil grund för ett bra förhållande. Om samtalen fortfarande är stela och trevande efter fyra-fem dater kanske ni borde fundera på om ni verkligen är ämnade för varandra.

Dra ut på det

Låt din date lära känna dig ordentligt innan ni ligger med varandra för första gången. För en del fungerar one night stand-taktiken utmärkt, men för många går spänningen förlorad så fort ni är klara. Om du istället låter honom lära känna dig innan ni har sex är chansen större att han kommer att vilja fortsätta träffa dig, eftersom han vet vilken toppentjej du är.

Bildspel: Hur du behåller hans intresse för dig

Bildspel: Hur du behåller hans intresse för dig

isabella.eklof@improveme.se

2013-09-19 07:30:00

Publicerad: 19 september 2013

Bli brun utan att bränna dig

Vårsolen lyser starkt i hela Sverige