Så raggar du på snyggingen i kassan

improveme.se

Vi har alla varit där – suktat efter den där charmiga och trevliga personen i kassan. Men hur raggar man egentligen på snyggingen? Vi har svaret.

Du ska gå till affären för att köpa lite gott till kvällen. Och där, bakom kassan, sitter han. Den snygga, charmiga killen som alltid tycks vara lite extra trevlig mot just dig. Men kan man egentligen ragga på någon som jobbar i ens lokala matvarubutik? Tänk om han är sådär trevlig mot alla kunder han känner igen, eller helt enkelt är upptagen?

När ämnet diskuterades i Sveriges Radios P3:s program ”Ligga med P3” berättade programledaren Hanna Schedin om sina egna erfarenheter då folk raggat på henne när hon jobbade i butik.

-Jag tar det som en komplimang om någon kommer fram till mig. Men om han skulle komma tillbaka dagen efter och vara där femton gånger i veckan hade det känts creepy. Men var inte rädd för att få ett nej. Se det då bara som en rolig grej att du gav personen en komplimang.

Hur lägger man då in den perfekta stöten på snyggingen i kassan i mataffären, baren eller på favoritcaféet? Hanna Schedins bästa tips är att lämna en lapp med ditt telefonnummer. Antingen lämnar du den själv eller så ber du en vän lämna den åt dig.

-Ett annat tips är att vara rakt på sak. Gå bara fram och säg ”du jag har sett dig här ett tag, och det här kanske kommer lite framfusigt men jag bara undrar om du kan tänka dig att ta en kaffe med mig?”. Ser hen lite osäker eller tveksam ut säger du bara ”nej men det är lugnt alltså, jag ville bara fråga för jag tycker att du verkar härlig”, säger Hanna i ”Ligga med P3”.

Bildspel: Så raggar du på snyggingen i kassan

Bildspel: Så raggar du på snyggingen i kassan

isabella.eklof@improveme.se

2014-07-14 06:25:00

Publicerad: 14 juli 2014

Bli brun utan att bränna dig

Vårsolen lyser starkt i hela Sverige