Här är mäns mörka lögner om sex

improveme.se

Trodde du att din kille inte har några hemligheter för dig? Då hade du fel. Den mörka sanningen är att de flesta män ljuger – om sex.

I Expressen har sex- och relationsexperten Katerina Janouch listat mäns alla sexlögner -och hur du förhåller dig till sanningen. 

Lögn 1: Hur mycket han onanerar
Många kvinnor tar illa upp och känner sig otillräckliga om deras partner onanerar. Men männen ser det inte på det sättet. Att onanera är lika naturligt som att schamponera håret för honom och har inte med dig att göra, menar Katerina.
 
Vad gör du? Så länge han inte väljer onanin framför dig och ert sexliv är det inget problem.
 
Lögn 2: Att han inte jämför dig med sitt ex
Säger din kille att han inte jämför dig med sitt ex? Då är det för att han inte vill såra dig. Faktum är att han ständigt jämför hur ni ser ut, hur bra ni är i sängen och hur ni är mot hans vänner och familj.
 
Vad gör du? Det finns ingenting du kan göra mer än att släppa taget om din svartsjuka. Säger han något om sin förra partner som gör dig obekväm
och ledsen får du be honom att vänligen låta bli.

Lögn 3: Att han inte har kontakt med sitt ex
Vid en ny relation kan det kännas konstigt att klippa av hela sitt förflutna. Risken att han fortfarande hörs med sitt ex då och då är stor, men kanske vågar inte berätta det för dig med rädsla för att du ska bli svartsjuk och ledsen.

Vad gör du? Kom ihåg att det är dig han har valt att ha en relation med i slutändan. Märker du att de har mycket kontakt bakom ryggen på dig kan du konfrontera honom och säga att du gärna vill att han är öppen och ärlig mot dig, tipsar Katerina.

Lögn 4: Hur ofta han tittar på porr
Vare sig du vill tro det eller inte så är sannolikheten att din kille tittar på porr stor. Och han gör det troligen oftare än vad du tror. Killar tycker inte att porr har med relationen att göra, utan ser det som en förlängd masturbation.
 
Vad gör du? Så länge inte hans porrkonsumtion inte går överstyr finns ingen anledning att oroa sig. Det är bara att acceptera läget, han kommer att fortsätta titta vare sig du det vill eller inte.

Lögn 5: Hur många han har haft sex med
Det här är en av de vanligaste lögnerna män drar, enligt Katerina. Antingen överdriver han antalet sexpartners för att verka mer erfaren eller så mörkar han om han har legat med många och inte vill framstå som en player.

Vad gör du? Skydda dig för säkerhetsskull med kondom om ni precis har inlett en relation.

Lögn 6: Att han inte tänder på sin kollega
Statistiken talar sitt tydliga språk: flirtar och kärleksaffärer är vanligt på arbetsplatser. När vi jobbar tillsammans ser vi varandra i andra roller och det kan upplevas som enormt attraktivt. Dessutom tillbringar vi mycket tid på jobbet.
 
Vad gör du? Tyvärr kan du inte göra mycket åt saken. En tröst är att flirtandet långtifrån alltid leder till handling.
 
Lögn 7: Sin oro för att vara otrogen
Rädsla för att han inte ska kunna vara trogen mot dig behåller han för sig själv. Sanningen är att otrohet är ett problem i många relationer.

Vad gör du? Katerinas bästa tips för att förebygga att han sneglar åt annat håll och är otrogen är att hålla den sexuella gnistan vid liv.

Lögn 8: Hur ofta han vill ligga
Flera undersökningar visar att män vill ha sex nästan 50 procent mer än kvinnor. Men troligtvis vågar han inte berätta för dig att han vill att ni ligger oftare.
 
Vad gör du? När tog du initiativ till sex senast? Driver ni isär sexuellt är risken stor att ni tappar bort varandra generellt.
 
Lögn 9: Hur han vill ha sex
Kanske vill han bli bunden och dominerad eller ha sex på en offentlig plats? Många män har drömmar de aldrig vågar dela med sin partner men rädsla för att hon ska bli illa berörd, enligt Katerina.

Vad gör du? Våga lyssna och experimentera. Kanske har ni samma sexdrömmar?

Bildspel: Här är mäns mörka lögner om sex

Bildspel: Här är mäns mörka lögner om sex

redaktion@improveme.se

2014-07-29 08:01:00

Publicerad: 29 juli 2014

Bli brun utan att bränna dig

Vårsolen lyser starkt i hela Sverige