Därför älskar killen när du kommer

improveme.se

Haft sex utan orgasm? Det är inte bara du som är besviken. Här är sex oväntade skäl till varför killen älskar när du kommer.

Sex innebär inte bara in, ut, sprut, slut -många män går igång på när partnern kommer. Många känner sig också misslyckade då de inte får sin sexkamrat till orgasm och en studie publicerad i The Journal of Sex Research visar dessutom att många känner sig misslyckade om hon inte har fått njuta till orgasm, trots att han själv fick en.

Det är emellertid inte bara en självförtroendefråga -vi älskar när ni vrider er av njutning. Inte övertygad? Här har du sex anledningar till.

Vi får bättre självförtroende
Det är kanske inte helt överraskande att vi får en boost i självkänslan när vi gör något bra, oavsett om det rör sig om en vinst i spel eller när ni får orgasm med vår hjälp. Om ni ser oss gå med ståtligare hållning och ett leende på läpparna (och kanske lite rufsigt hår) så vet ni varför.

Vi kommer er närmare
När vi får orgasm, män som kvinnor, fylls hjärnan med hormonet oxytocin som får oss att bli kärleksfullare, gladare och känna tillhörighet. Om vi tar er till njutning blir “efter sex-myset“ då bättre. Kärlek är ju ändå ömsesidigt…

Vi vill göra er gladare

Ibland ekar det tomt i pluskan och det finns inte plats i budgeten för varken blommor eller choklad för att visa uppskattning -men orgasmer kan man aldrig få nog av. Se det som ett budgetsätt att visa vår kärlek till er.

Vi får en privatvisning
I sovrummet är bara du och din partner närvarande -ni ser reaktioner och beteenden som få andra har sett. När ni svankar ryggen, håller fast i madrassen och vrider på hela kroppen av njutning är något bara vi får förmånen att se.

Vi älskar tonläget i rösten

När ni höjer tonläget i rösten är det oftast på grund av ilska, glädje, eller ännu bättre -njutning. De två sista går lite hand i hand och vi älskar när ni flämtar och sipprar ut högfrekventa tjut i sängen.

Vi vill överträffa oss själva
Många av oss är tävlingsinriktade, även när det kommer till oss själva. I sänghalmen blir det också lite som en tävling: vi vill göra bättre ifrån oss än gången innan och om vi lyckas så blir självförtroendeboosten skyhög… Och förhoppningvis även eran orgasm.

Bildspel: Därför älskar killen när du kommer

Bildspel: Därför älskar killen när du kommer

kevin.krooks@improveme.se

2014-08-07 10:21:00

Publicerad: 7 augusti 2014

Bli brun utan att bränna dig

Vårsolen lyser starkt i hela Sverige