Här är de vanligaste dejtingtyperna

improveme.se

Vi har alla stött på dem. Playern, känslovraket och ”badboy”-killen lurar runt varje hörn. Improveme.se har listat sju typer av killar som de flesta hinner råka ut för innan vi till slut stadgar oss med rätt person.

Hur många gånger har du inte suttit och fikat med väninnan som berättat om sin misslyckade dejt? Kanske visar det sig att du själv har dejtat samma sorts kille, precis som de flesta av oss. Det här är sju typer som sällan visar sig vara drömprinsen.

1. Nörden -med temperament
Han är den superlugna killen som håller sig i bakgrunden. Det har till och med hänt att du inte ens har märkt av honom i sällskapet. Men det charmiga leendet och faktumet att han rodnar varje gång ni pratar med varandra får dig att smälta. Han är jättegullig -tills den dagen han blir arg och hela havet stormar. Det är tyvärr först då du inser att den tysta och tillsynes lugna killen lider av grova aggressionsproblem.

2. Reservkompisen
Han är killen du ringer varje gång du har blivit dumpad. Du har flörtat med honom för att få bekräftelse, men när du märkt att han börjat få riktiga känslor för dig har du backat. Det här är killen som aldrig kommer att sluta hoppas på att det en dag ska bli ni.

3. Playern
Klassikern. Han vet precis han ska säga för att få dig på fall. Och han lyckas varje gång. Du går på alla hans lögner och tror på de fina orden, men det gör även de andra tjejerna som han dejtar samtidigt som dig. Ditt stoltaste ögonblick kommer att vara dagen då du inser att han inte är värd dig och du dissar honom för gott.

4. Bra-på-CV:t-killen
Han har studerat på masternivå, är en svärmorsdröm och bär alltid perfekt strukna skjortor under mysiga koftor. Han är perfekt -och jättetråkig. Hur mycket du än försöker krysta fram det så kommer du aldrig att vara tillräckligt attraherad av honom.

5. Den emotionella killen

Kanske träffades ni en gång på en fest, för att sedan bli vänner på sociala medier. Du minns knappt killen, men de två orden ni utbytte den kvällen satte uppenbarligen djupa spår hos honom. Ni har inte setts sen dess, men det har inte hindrat honom från att skicka ett antal kärleksförklaringar på Facebook där han menar att ni är gjorda för varandra.

6. ”Badboy”-killen

När du träffade honom tog det inte lång tid att inse att han och regler inte är bästa vänner. Den här killen har ett och annat skelett i garderoben och har kanske inte helt lagliga vanor. Han är alltid oförutsägbar och lever för adrenalinkickarna, vilket väckte ditt intresse för honom. Du vet om att han har ett dåligt inflytande, men den pirriga känslan av det förbjudna gör denna romans beroendeframkallande.

7. Den snälla killen
Han kommer alltid att bry sig och vara dig till lags. Kanske till och med för mycket för sitt eget bästa. Du vet att du har honom runt ditt lillfinger, men hur spännande är det? Den snälla killen kommer du att ta för givet och avvisa för någon av ovanstående. Men när du fått ditt hjärta krossat ett antal gånger inser du att det var ett misstag att släppa honom. Och då är det oftast för sent.

Bildspel: Här är de vanligaste dejtingtyperna

Bildspel: Här är de vanligaste dejtingtyperna

jessica.picallo@improveme.se

2014-10-01 09:39:00

Publicerad: 1 oktober 2014

Bli brun utan att bränna dig

Vårsolen lyser starkt i hela Sverige