Få bättre sex med nya orgasmappen

improveme.se

Vad var det första du rörde vid i morse när du vaknade? Dig själv, din partner eller var det möjligtvis din mobiltelefon? Många väljer mobilen men nu har Durex tagit fram en app för att öka liggandet.

En orgasmapp låter nog som drömmen för många. Men Durex senaste uppfinning handlar inte, som man kan tro, om att följa instruktioner i en app. Nej, så enkelt är det tyvärr inte när den digitala utveckligen nu intar sovrummen.

Redan förra veckan skrev vi på improveme.se om hur en ny studie visar att mobilen dödar sexlivet. Läs artikeln här. Sexexperterna Durex har med den nya appen kanske svaret ändå, hur vi hittar tillbaka till magin i sängen.

Istället är den nya appen en inställning som gör att din och din partners telefoner synkroniseras och stängs av samtidigt. Hemskärmen försvinner och mobilen tystnar för att paret ostört ska ägna sig åt varandra utan distraktioner.

Durex slogan för appen är ”Turn Off To Turn On”. Så nu är det slut på ”jag ska bara kolla mobilen” under förspelet. Och för de som inte kan hålla sig från Candy Crush ens under själva akten så har hjälpen nu äntligen kommit.

Bildspel: Få bättre sex med nya orgasmappen

Bildspel: Få bättre sex med nya orgasmappen

[email protected]

2015-03-24 12:29:00

Publicerad: 24 mars 2015

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp