Det här dödar garanterat romantiken

Du har träffat en riktigt härlig tjej eller kille och ni känner att nu är det dags för sex. Men det finns en del saker att tänka på innan du tar med din dejt hem. Några saker som kan få honom eller henne att lägga benen på ryggen fortare än du hinner blinka. Schyssta som vi är har vi plockat fram några av de största romantikdödarna du ska tänka på om du vill få till det.

nasse

Prata med babyröst

Finns det något läskigare än när den där snygga killen  eller tjejen helt plötsligt ska vara ”gullig” och börjar prata med babyröst? Han kanske till och med lägger sig till med en jättecharmig läspning. Faller vi för det? Nej! Vi vill inte ligga med Nalle-Puh eller hans kompisar.

Fråga sig fram

Vad vill du att jag ska göra nu? Är det skönt? Kom du? Bla bla bla. Visst kan man prata och skoja i sovrummet, men det är inte rätt läge för ”20 frågor”. Testa och se, du lär märka om hen gillar det.

Äckliga dofter

En obehaglig doft av gamla sopor, otvättade handdukar eller ingrodda cigaretter kan få vem som helst att backa redan innan sovrummet. För vad kan man hitta där då? Hu!

foto

Foto av ex

Ja en del har faktiskt sådant framme. Tar man hem en ny dejt så är det VERKLIGEN något man bör ha tänkt på att plocka bort.

 Dölja sig

Det här är det kanske mest tjejer som pysslar med. Att klä av sig snabbt som tusan, dyka ner under täcket och släcka lampan. Varför? Har man kommit så långt som till sex kan man ju vara ganska säker på att ens partner faktiskt är attraherad av en och vill se dig.

nalle

Gosedjur på sängen

Samma sak som med foto av ex. En nalle med ett hjärta i famnen där det står ” I Love You” sittandes mitt på sängen får oss definitivt att tro att du inte är klar med ditt ex.

Dålig hygien

Även här handlar det om obehagliga dofter, fast av den kroppsliga sorten. Ett smutsigt hår luktar till exempel riktigt äckligt. För att inte snacka om kass intimhygien. Att tvätta snoppen och snippan innan eventuella aktiviteter i sänghalmen gör hela upplevelsen trevligare.

mobile

 Fiska fram mobilen

Nej man läser inte sms eller spelar något löjligt spel i telefonen (jag ska bara lägga några bokstäver i wordfeud…) när man har en dejt på besök. Man GÖR inte det!

Louise Flinck
Publicerad: 21 september 2015
Foto: Alamy

10 relationstips på semestern

En klassiker bara ni två – skapa nya minnen genom att dra iväg på en roadtrip