Här är Sveriges 10 sexigaste namn

Att namn som Birgitta och Lars-Göran ligger med på listan över de 10 sexigaste namnen i Sverige är kanske något otippat kan man tycka. Det är sexleksaksföretaget Sinful.se som gjort en undersökning bland sina kunder för att se vilka som spenderar mest pengar på dildos och annat att hetta upp sovrumslekarna med.

I topp bland de som spenderar mest är Jens, tätt följd av Knut och Lars. På tio i topp listan hittar man  bara tre kvinnonamn, och det följer undersökningen där man såg att det är män som handlar mest sexleksaker. Och av namnen att döma är det den lite äldre delen av befolkningen som är mer benägna att köpa leksaker. Namn som är populära bland unga som till exempel Vendela och Noah tillhör de som spenderar minst pengar på sexleksaker.

Vi på redaktionen tycker det är hur kul som helst att de som hängt med ett tag vågar ta sin sexualitet i egna händer och kryddar sexlivet med heta tillbehör.

Vill man se hur sitt eget namn ligger till på sexighetslistan kan man undersöka det genom en namngenerator på sinful.se/namn.

De 10 sexigaste namnen i Sverige

1. Jens

2. Knut

3. Lars

4. Birgitta

5. Einar

6. Torsten

7. Paula

8. Inger

9. Arne

10. Lars-Göran

 De 10 sexigaste mans-namnen
 1.  Jens
 2.  Knut
 3.  Lars
 4. Einar
 5. Torsten
 6.  Arne
 7.  Lars-Göran
 8.  Kjell
 9. Anders
 10. Per
De 10 sexigaste kvinno-namnen
 1. Birgitta
 2. Paula
 3. Inger
 4. Margaretha
 5. Helén
 6. Ann-Marie
 7. Gabriella
 8. Kerstin
 9. Eva
 10.  Clara
Louise Flinck
Publicerad: 5 oktober 2015

Skönhet från ditt kök

Så fixar du looken hemma!