Singeldejta på romantiska Rhodos

Är du lite äventyrlig av dig och vågar satsa allt för att finna kärleken? Nu söker TUI ett singelpar som tillsammans får umgås på ett av deras mer lyxigare resorts på Rhodos.

Det enda kravet är att du letar efter ett förhållande, kan tänka dig att ihop-matchas med någon du aldrig träffat och är okej med att bo en vecka på ett lyxhotell med alla utgifter betalda.

– Vi har utvecklat ett parhotell med fantastiska förutsättningar för romantik och kärlek. I det här experimentet låter vi två personer som varken är ett par eller känner varandra sedan tidigare testa hotellet för att se om konceptet håller, berättar Leyla Öfwerström, informatör på TUI.

Sensimar Resorts är ett nytt koncepthotell för vuxna par, där inga barn under 16 år får vistas. Hotellen är helt uppbyggda efter ett tänk kring två: med bland annat duo-behandlingar i spat, solstolar för två och platser för två i restaurangen. Dessutom har extra krut lagts på design och mat.

Förhoppningen är att de två personer med störst chans att inleda en romantisk relation matchas ihop. Parterapeuten Katrine Axholm, med 10 års erfarenhet, ska hjälpa till att plocka fram de rätta singlarna för resan.
– Vi söker efter två personer som verkligen är öppna och intresserade av att inleda ett förhållande, förklarar hon.

Alla som vill och är över 18 år kan ansöka, och det är en fördel om personen inte är blyg. Detta eftersom hela semestern kommer att dokumenteras i sociala medier.

Resan går till Rhodos och paret kommer att bo på 5-stjärniga Sensimar Imperial Resort & Spa by Atlantica.

Tävlingen avslutades den 18 april 2016.

Redaktionen
Publicerad: 4 april 2016
Foto: Alamy

Bli brun utan att bränna dig

Vårsolen lyser starkt i hela Sverige