Akademiklinikens 3-stegsbehandling

improveme.se

Vårsolen lyser och värmen är på väg. Men allt skiner inte lika starkt. Huden har tagit skada under vintern, men reparation finns nära till hands.

Äntligen börjar dagarna bli längre och ljuset återvända efter vad som har känts som en mycket lång och mörk vinter. Visst är det härligt, men samtidigt blir skavankerna vi dragit på oss under vintern mycket tydligare och ansiktet behöver en riktig energikick för att man skall kunna njuta fullt ut av säsongen som närmar sig.

För att få en grundläggande uppfräschning av huden och effektivt motverka en grå och glåmig hudton, torrhetspartier och oelastisk lite slapp hud behöver man kombinera olika behandlingstyper. Ett exempel är Akademiklinikens Vårboost-behandling som går till så här:

1. AHA Peeling
En effektiv men skonsam peeling med AHA-syror hjälper till att avlägsna döda och skadade hudceller och orenheter som sitter djupt i porerna. Peeling som utförs av specialistutbildade hudterapeuter på klinik har större effekt än de som säljs direkt i butik eller utförs på traditionella hudsalonger.

2. Fuktmask
Efter peelbehandlingen behöver huden hjälp att ”lugna sig” så att rodnader dämpas. En ansiktsmask som får verka i lugn och ro tillför ”näring” till huden och ger den en möjlighet att återfukta sig på ytan.

3. Intensiv fuktkur med hyaluronsyra
Genom att injicera små mängder av hyaluronsyra i huden (t ex Restylane Skinboosters) återställer man fuktbalansen och förbättrar strukturen i huden samt ökar elasticiteten och ger den en fin lyster.

Bästa effekt får man om man upprepar behandlingen tre gånger, som en kur, med cirka en månads intervall.

Läs mer om kombinationsbehandingar på ak.se

Bildspel: Akademikliniken trestegsbehandling

Redaktionen
Publicerad: 27 februari 2015

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp