Sveriges favoritspa

Tidskriften Reader's Digest Det Bästa genomförde nyligen en enkät i 16 europeiska länder angående de mest betrodda varumärkena i respektive länder. En av kategorierna var "Mest betrodda spa" och vinnaren blev SelmaSpaPLUS.

European Trusted Brands, som enkäten heter, är en undersökning om konsumenters attityder och åsikter kopplade till vardagsnära produkter och tjänst. Det är en av de mest omfattande konsumentundersökningar som någonsin har genomförts i Europa. Undersökningen genomförs varje år. Målet med undersökningen är att ta reda på vilka varumärken som konsumenter litar mest på inom olika produktkategorier, och det var alltså i kategorin “Sveriges mest betrodda spa“ som SelmaSpaPLUS kammade hem vinsten.

– Det här visar helt klart att SelmaSpaPLUS har ett högt förtroende bland gästerna. Tradition, service och erfarenhet värderas högt. SelmaSpaPLUS öppnade 1991 som den första spaanläggningen i Skandinavien och än idag leder vi utvecklingen inom rörelse, beröring, vila och näring säger Fredrik Uhlin, försäljnings- och marknadschef på SelmaSpaPLUS.

SelmaSpaPLUS fick 23 procent av omnämnandena inom sin kategori. Yasuragi Hasseludden, som kom på andra plats, fick 12 procent av rösterna. Båda anläggningarna ingår i Choice Hotels Scandinavia.

Bildspel: Sveriges favoritspa

Bildspel: Sveriges favoritspa

2008-03-20 05:30:00

Publicerad: 20 mars 2008

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp