Stjärnornas släta knep

Hollwoodstjärnorna har olika knep för att hålla sig unga.
Allt från vatten till oxygenbehandlingar står på menyn när stjärnorna strävar efter evig ungdom.

Det är grymt men sant. Rynkiga skådespelerskor i Hollywood får färre roller än de som ser unga ut. Kanske är det just därför som världens mest kända aktriser gör allt för att hålla sig så fräscha som möjligt.

Behandlingshysteri

  I Los Angeles råder sen länge en behandlingshysteri utan dess like. En som nappat på en rad behandlingar är den forna “Vänner“-stjärnan Jennifer Aniston. Hennes hemlighet för en slät hy är oxygen- behandlingar, där syre pumpas på huden med hjälp av en komprimerad luftstråle som placeras tätt intill ansiktet. Det minskar synbara rynkor och rekommenderas mot akne och pigmentfläckar.

Rynkor på avstånd

  Men det finns även naturliga sätt för att hålla rynkorna på avstånd. Skådespelerskan Kirsten Dunst lägger ner mycket tid på hudvård. Varje kväll tvättar hon ansiktet noga, oavsett hur sent hon kommer hem.

Hennes kollega Liv Tyler knaprar vitaminer och använder ansiktsmasker för att hålla hyn fräsch. Skådespelerskan är också noga med vad hon äter. Nyligen har Liv Tyler gått på en råkostdiet med mycket frukt och grönsaker.

Länsade hälsoboden

  Även Nicole Kidman ska vara en inbiten hälsofanatiker. Det ryktas exempelvis att hon köpte upp i princip alla preparat i den lokala hälsoboden när hon var i Sverige och spelade in “Dogville“ i Trollhättan.

Sist ut i vår stjärnkavalkad kommer kanske världens vackraste kvinna. I alla fall har hon utsetts till det gång på gång. Julia Roberts fräschar upp sin hud genom att smörja in sig med ett balsam som innehåller hampfröolja, för att hjälpa huden bevara sin fuktighet.

Bildspel: Stjärnornas släta knep

Bildspel: Stjärnornas släta knep

2008-03-20 03:53:00

Publicerad: 20 mars 2008

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp