Volym som en sessa

Prinsessan Madeleine var festfin till premiären av Gustav III på Kungliga Operan i fredags. Så här fixar du hennes volym.

1. Fin volym börjar redan i duschen med ett volymgivande schampo och balsam. Simply Organics erbjuder miljövänlig hårvård och gör håret rent och fluffigt. (simplyorganic.se).

2. Till föningen krävs en bra borste som är gjord för att just få in extra mycket volym i håret. Toni & Guy har flera varianter, och den extra stora ger förutom volym även ett fint fall. Precis som Madde. (eleven.se).

3. REF Thickening Spray 215 är ett bra arbetsspray som bygger upp håret under tiden som du fönare – varje hårstrå för sig blir tjockare och får därmed mer volym. Kan appliceras i hår vått som torrt. (e-beautyshop.com).

4. För ett extra lyft som håller natten lång, använd OBH Nordica Björn Axén Tools Volumaster. Detta är en produkt som blivit näst intill kultförklarad de senaste åren på grund av dess oslagbara förmåga att ge volym till även de mest platta kalufser. (netonnet.se)

5. Philip B Jet Set Precision Control Hair Spray är en tyngdlös aerosolspray som ger håret volym, struktur, en skimrande glans och en lätt stadga.Sprayen känns fräsch och lämnar inga rester kvar – precis som när man besökt frisören. Håller håret på plats hela partykvällen lång.

För fler tips om hur du ger håret extra volym, kolla in länkarna i rutan för relaterat material.

Bildspel: Volym som en sessa

Bildspel: Volym som en sessa

2008-04-01 05:15:00

Publicerad: 1 april 2008

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp