“Jag har frisörnoja“

Anna Hibbs är en av Stureplans.se´s vassaste bloggare. I ”en annan del av Stureplan” får vi ta del av hennes hektiska liv som egen företagare och partyprinsessa.

Vad är viktigast för dig att fixa -håret eller sminket?
-Jag tycker nog smink är viktigast. Jag orkar aldrig riktigt göra något åt mitt hår eftersom det är extremt bångstyrigt. Ska jag fixa och piffa med massa frisyrer så skulle det ta en halv dag. Så jag låter det mest hänga och se trist ut.

Vilken hårprodukt kan du inte vara utan?
-Det är nog silkesdroppar!

Hur ofta besöker du frisören?
-Tro det eller ej, men jag går nästan aldrig till frisören! Jag är väldigt nojig över frisörer. Jag har min hemma i Göteborg och hon var den enda (förutom jag) som får röra mitt burr. Så jag tonar utväxten själv för det mesta. Funkar helt okej och tänk så mycket pengar jag sparar till annat!

Du har extensions, hur tar man hand om håret då på bästa sätt?

-Jag har väldigt tjocka hårstrån, typ lika sexigt som hästtagel, så mitt hår klarar extensions bättre än vanligt skandinaviskt tunt hår. Det enda jag gör är väl att sova i en fläta. Om jag inte kommer hem dyngrak, för då vaknar jag som ett fågelbo.

Har du alltid haft det eller när satte du i dem för första gången?
-Jag satte i extensions i Thailand för första gången. Efter att jag bodde i Australien blev mitt hår rätt katastrofalt efter all sol och saltvatten, så jag kände liksom att göra det ännu värre genom att sätta i extensions i Thailand. Inget jag rekommenderar! Det tog mig ungefär en och en halv dag och halva mitt hår att ta ut dem igen.

Hur ser ditt hår ut utan?

-Jag har som sagt ganska tjockt hår så jag behöver inte så många slingor. Det ser väl helt enkelt lite kortare och lite tunnare ut.

Har du alltid varit blond?

-Nepp, jag har guldbrunt hår egentligen!

Vilken är den fulaste hårtrend du sett på Stureplan?
-Oj, jag var nära på att säga långa, risiga, bimboblonda extensions, men bet mig i tungan. Haha, nej, men det är skillnad på extensions och extensions. Jag gillar inte platinablont hår ner till midjan.

Och snyggare hårtrend på Stureplan?

-Hade jag haft mer stake hade jag klippt page det för länge sedan. Kanske när jag är 80 år. Men det skulle inte förvåna mig om jag sitter där med mitt guldblonda fågelbo då också.

Namn: Anna Hibbs
Ålder: 22 år
Bor: Östermalm
Familj: Pojkvän, mamma, pappa samt hela tjocka släkten
Aktuell med: Bloggar om allt och lite till på Stureplan.se

Bildspel: “Jag har frisörnoja“

Bildspel: “Jag har frisörnoja“

[email protected]

2008-04-01 12:53:00

Publicerad: 1 april 2008

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp