Lipolys – så går det till

Gör som danskarna. 
Bli kvitt fettvalkarna genom att injicera sojaextrat.
Snart finns behandlingsmetoden Lipolys i Sverige.

Lipolysmetoden är både billigaste och säkraste sättet att bli av med valkarna utan att lägga sig under kniven. Än så länge är det endast vårt grannland Danmark där dessa behandlingar erbjuds, men inom snar framtid finns metoden i Sverige. Den väntas på att godkännas av Svenska Läkemedelsverket.

Lipolys är en italiensk uppfinning som enligt studier visat sig vara väldigt effektiv mot fettdepåer i kroppen. Speciellt mot fett på insidan av låren, och mot såkallat ”gäddhäng” på armar, knän och mage. Genom att injicera phospatidylcholin i fettvävnaden (som är en sammansättning av naturliga vegetabiliska ämnen som bland annat sojaextrakt och lecitin), sönderdelas fetterna i kroppen.

Fettcellernas membran löses upp, bryts ner och transporteras ut ur kroppen genom blod och lymfa. Effekten ger ett slående resultat och har nått stor framgång bland Hollywoodkändisarna. Lipolys har även visat sig vara verksam mot stretchmarks, ärr och celluliter.

På Aftonbladet.se berättar Ann-Charlotte Nilson, vd på Genilab i Stockholm, att Lipolys kommer slå ut den traditionella fettsugningen.
”Metoden är billigare, säkrare och du kan i princip göra den på lunchen. Vi väntar bara på att det ska bli tillåtet i Sverige, säger Ann-Charlotte Nilson som nu injicerar Lipolys i Köpenhamn.

Hur går det till?
Området som ska behandlas bedövas med hjälp av en salva. Därefter injiceras Lipolys. Eventuella biverkningar efter behandlingen är svullnad, rodnad och blåmärken på injektionsområdet.
Resultatet syns gradvis under 6-8 veckor, men ofta behövs runt 2-4 behandlingar med 6 veckors mellanrum. Metoden passar alla utom gravida, överviktiga, personer med diabetes, personer med autoimmuna sjukdomar, eller någon form av pågående infektion.

Rådfråga alltid din doktor innan behandling.
Cirkapris 2 900 kronor per gång

Bildspel: Lipolys – så går det till

Bildspel: Lipolys – så går det till

[email protected]

2008-04-16 07:39:00

Publicerad: 16 april 2008

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp