Förstora utan implantat

Elenor var missnöjd med storleken på sina bröst.
Men livrädd för operationer.
Hon löste sitt problem med en ny injektionsgel.

Den svenska uppfinningen macrolane är en filler av hyaluronsyra som injiceras direkt utanpå bröstmuskeln. Med hjälp av lokalbedövning injiceras det kroppsegna gelet med en spruta på de ställen där utfyllnaden behövs. Ingen rehabilitering eller eftervård krävs.

Elenor testade

  En av de som testat macrolane är Elenor. Efter två amningsperoder hade hennes bröst minskat från b-kupa till liten a-kupa. Hon hade funderat på implantat, en var livrädd för operationer.
-Många runt omkring mig har gjort bröstimplantat och ingen har fått problem, så hade jag inte varit så rädd för att bli sövd och opererad hade jag säkert gjort det, men det är ju en stor operation så det skulle jag inte våga, säger Eleonor till Aftonbladet.

Tog en knapp timme

  Istället valde Elenor att behandla sig med macrolane. Ett ingrepp som tog knappt en timme. Elenor förvandlade sin a-kupa till en b-kupa genom att spruta in 120 ml macrolane i varje bröst.
Dagen var Elenor tillbaka på jobbet. En behandling kostar ungefär 35 000-38 000 kronor för 100 ml. Macrolane är främst till för formförbättring, men i en del fall har upp till 200 ml injiicerats vilket ger en markant förstoring.

Macrolane tillverkas av svenska Q-med och är en icke-permanent filler som består av vatten och kroppseget hyaluronsyra som stabiliserats. Samma ämne finns i deras produkt restylane. Hyaluronsyran bryts sakta ner av kroppens enzymer. Normalt sitter ämnet kvar i ungefär 2 till 4 år.

Macrolane förstorar bröst utan operation. (Bilden föreställer inte personen i artikeln.)

Macrolane förstorar bröst utan operation. (Bilden föreställer inte personen i artikeln.)

2008-04-17 06:16:00

Publicerad: 17 april 2008

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp