Smit in på ett lunchlyft

Nu måste du inte boka tid för en skönhetsbehandling.
I New York kan du fixa dig med botox under lunchen.

Tror du att en skönhetsbehandling måste ta flera veckor? Då är det dags att tänka om. I New York finns det nu möjlighet att smita in och bli behandlad med botox. Du behöver inte ens boka tid, utan kan enkelt få en drop-in-tid på stört.

Injektion på fem minuter

  Det är butiken Smooth som erbjuder sina kunder botoxinjektioner. Ägaren och läkaren Michael Rose tycker att han har hittat ett riktigt framgångskoncept.
-Du går in hos oss och efter mindre än 30 minuter kan du gå ut och återgå till vad du vill göra under dagen. Det är bättre än att tillbringa hela dagen på en klinik bara för att få en injektion som tar fem minuter, säger han till nyhetssajten wkyc.com.

Botoxinjektioner är en medicinsk behandling. Risken att patienterna drabbas av en mindre allergisk reaktion finns.
-Vi har lika hög säkerhet här som på någon annan medicinsk klinik. Vi har läkare som utför injektionerna och tar det här på största allvar, hävdar Rose.

Hembesök

  I dag är rynkbehandlingar mer lättillgängliga än någonsin. I London erbjuder en klinik en så kallad ”Botox-by-bike”. Där gör läkaren hembesök och kommer till patienten på motorcykel för att sedan utföra behandlingar med Botox och antirynkmedlet Restylane.

Bildspel: Smit in på ett lunchlyft

Bildspel: Smit in på ett lunchlyft

2007-12-03 13:52:00

Publicerad: 3 december 2007

Bli brun utan att bränna dig

Vårsolen lyser starkt i hela Sverige