Ny nålfri behandling

Tekniken går framåt och tack vare god forskning har "Mattioli Engineering Labs" i Florens, Italien, hittat en nytt injektionssystem-utan nålar.

Dermoelectroporation är det allra senaste från Mattioli Engineering Labs i Italien. “Transderm Meso System“ är resultatet av 5 års forskning och behandlingen är ett bra alternativ för injektioner. Tekniken går ut på att man genom växelström går ner på djupet i huden och fördelar substanser som gör huden gott. Vissa känner av att det kan sticka lite i huden, andra känner igenting.

Med mesoterapi kan man förbättra hudens skick och utseende, utan att använda kniven. Metoden ger snabba synliga resultat och är bra för en rad olika problemområden.

Bland annat:
Rodnad
Torr hud
Acne
Mörka ringar
Reducering av celluliter
Ger fuktighet och stramar upp huden
Reducerar rynkor
Ökar blodcirkulationen

Microdermabration är en populär kosmetisk behandling som avlägsnar den döda yttersta hudlagret genom en lätt blästring med hjälp av aluminium kristaller. Metoden används för att ta reducera ärr som höjts över omgivande hud, men fungerar tyvärr inte lika bra på insjunkna ärr. Behandlingen är även bra för att ta bort solskadad hud och som en uppfräschning av huden. Metoden är smärtfri och rodnad kan uppstå efter behandlingen, men försvinner inom kort.

För mer information: www.devita.se

Bildspel: Ny nålfri behandling

Bildspel: Ny nålfri behandling

[email protected]

2008-06-09 14:26:00

Publicerad: 9 juni 2008

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp