Ta hand om hårsvallet

Hår som utsätts för sol, hav och klor behöver mycket fukt under sommarmånaderna. Håret skyddas bäst mot yttre påfrestningarna genom fuktgivande produkter med UV-skydd.

1. Schwarkopf Cashmere Masque är en näringgivande mask för skadat eller blekt hår. Intensivt vårdar krämen håret och gör det silkeslent. Bra för solstressade hår.

2. Life Tex Sun Mask är en djupt återfuktande inpackning som är speciellt utformad för hår som exponeras mycket i solen. Produkten piggar upp hår som förlorat sin spänst och ger hår och hårbotten nytt liv.

3. Life Tex Sun Hair & Body Shampo är en ”2 i 1” produkt som fungerar lika bra till kroppen som till håret. I kontakt med vatten bildas ett väldoftande lödder som varsamt rengör utan att slita på hår och hud.

4. Umberto Giannini Beauty Protector Spray
är ett måste för alla city-tjejer. Den skyddar håret mot uttorkning, UV-strålning, föroreningar, värme- och stylingskador.

5. KMS Sol Perfection After Sun tillför fukt, näring och gör ditt solblekta torra hår normalt igen. Produkterna innehåller UV-filter, och fuktgivande ingredienser som reparerar skador från poolbad, sol och saltvatten. Solkyddet är färdigpackade för din semester.

6. Scandinavian Formula Solskydds-Gelé ger glans, stadga samtidigt som produkten skyddar håret mot solens UV-strålar.

Bildspel: Ta hand om hårsvallet

Bildspel: Ta hand om hårsvallet

[email protected]

2008-06-10 13:17:00

Publicerad: 10 juni 2008

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp