Stjärnornas spafavvos

Det är tufft att vara en filmstjärna ibland.
Varenda skavank avslöjas obarmhärtigt på den vita duken.
För att hålla sig i form besöker många skådisar olika spa-anläggningar.

Krav på felfri hud kommer med jobbet som kändis. Samtidigt har många kändisar acneproblem eftersom de måste bära tung makeup på jobbet, och dessutom stå och svettas med masken i ansiktet under heta strålkastare. Filmstjärnearbetet innebär också en hel del resande, med torr, irriterande luft på flygplanet.

För att klara av
att leva upp till förväntningarna på den perfekta persikohuden besöker både Felicity Huffman, Paris Hilton och Jessica Alba Los Angeles-baserade Kate Sommerville Skin Health Experts för att få ansiktsbehandlingar med syre och viktiga vitaminer. Det rapporterar forbestraveler.com.

För att släta ut celluliterna vänder sig stjärnorna till Ole Henriksen Face/Body Spa eller till New York City’s Cornelia Day Resort för en endermologiebehandling. Metoden går ut på att en apparat som ger djupverkande massage förs över de drabbade områdena.

Spa V i South Beach är också en kändisfavorit. Där erbjuds detoxkurer och turkiskt bad, en så kallad hammam.

Celebriteterna checkar
även in på spa för att få vila upp sig. COMO Shambala-anläggningen i Karibien är mycket populär och stjärnor som Justin Timberlake, Paul McCartney, Barbra Streisand, Bruce Willis och Julia Roberts (bilden) har semestrat där. Jessica Simpson föredrar å sin sida Las Ventanas al Paraíso i Los Cabos, Mexiko.

Sugen på lite
star treatment för egen del? Alla de nämnda anläggningarna är öppna för allmänheten och inte bara för superkändisar. Men det gäller att ha en lika fet plånbok som Hollywoodidolerna för att få komma innanför tröskeln.

Bildspel: Stjärnornas spafavvos

Bildspel: Stjärnornas spafavvos

[email protected]

2008-07-15 13:14:00

Publicerad: 15 juli 2008

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp