Säsongens hårlooker

Stjärnfrisören Armin Morbach har i samarbete med hårvårdsmärket Schwarzkopf utvecklat säsongens hårtrender. De kreativa lookerna är utvecklade med fingertoppskänsla, en perfekt symbios av klipp, form och färg. De fyra stilarna riktar sig till olika målgrupper och erbjuder inspiration till hösten 2008.

Inspirationen har Armin Morbach hämtat från internationella modevisningar och från sin egen erfarenhet inom mode och skönhet.
-Oavsett om det ska vara exotiskt, glamoröst, ädelt eller fräckt, de professionella klippen med klara konturer och innovativa färger gör de nya lookerna bara så spännande, säger han i ett pressmeddelande.

[h1″>Höstens looker[/h1″> 
#IMG2-R#East påminner oss om kvinnan som gärna står i centrum och som har ett utpräglat sinne för personlig stil. Frisyren ramar in ansiktet och intrycket förstärks av den uttrycksfulla hårfärgen i bruna nyanser. Typiskt för East- looken är att klippningen är mjuk, vågig eller en slät sneddad bob. Nyckelordet för denna frisyr är glans. Med användning av plattång och glans får du en vacker lyster.
-Slätt hår är den optimala förutsättningen för den här looken. De exakta klippen passar speciellt bra för mörkt hår, säger Armin Morbach.

#IMG3-R#Schools out är den uppseendeväckande varianten som blandar korrekta och fräcka inslag till en trend som kan bäras av män och kvinnor i alla åldrar. Det coola klippet med lång lugg a la Agyness Deyn kan varieras med olika styling.
Männens klipp för schools out- looken leker med kontraster: längre överhår kombinerat med korta nack- sidopartier. Överhåret är längre framtill och slutar som lugg vid näsan.
-Håret fönas torrt och stylas enkelt med fingrarna. Med vax kan man få till flera olika naturliga looker, säger Armin Morbach.

#IMG4-R#New romance är en spännande förförisk look för självmedvetna kvinnor. Håret behåller sin naturliga färg och förstärks med lockar, glans och volym. För den halvlånga varianten i 20-talsstil läggs håret i eleganta vågor. Är man ute efter att ha looken lite vildare, rufsar man till stylingen med händerna. På så sätt får man till de diskreta lockarna som påminner om 70-talets bohemstil.

#IMG5-R#Brigade kännetecknar klara, rena klipp som med definierade konturer. Håret kan vara slätt och glansigt eller löst stylat.
-Frisyren går att variera, antingen kan håret bäras åt sidan eller upptuperat i valk framåt, förklarar Armin Morbach.

Om Armin Morbach
Armin Morbach, 36, började sin karriär på 80-talet då han arbetade tillsammans med berömda hårstylister. Hans namn är välkänt i modebranschen och han har stylat stjärnor till alla de stora modemagasinen; Elle, Marie Claire, Vouge, Cosmopolitan med flera. Stjärnor som Claudia Schiffer, Naomi Campbell, Diane Kruger är även några av de som förlitat sig på hans känsla för stil.

Stjärnfrisören Armin Morbach

Stjärnfrisören Armin Morbach

East-looken

East-looken

Rockiga Schools out-looken

Rockiga Schools out-looken

Sensuella New romance-looken

Sensuella New romance-looken

Rena klipp med Brigade-looken.

Rena klipp med Brigade-looken.

[email protected]

2008-09-08 10:18:00

Publicerad: 8 september 2008

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp