Stylisten skvallrar

Har du någonsin undrat hur Hollwoodstjärnorna alltid är så snygga i håret? Nu berättar stylisten allt om deras hårhemlisar.

De struttar längs röda mattan med perfekt lockade vågor, snyggt
tuperade uppsättningar och glänsande långt-ner-på-ryggen-svall utan en
enda kluven hårtopp i sikte. Men de blev inte så hårfagra utan lite hjälp.

Personen som ligger bakom stjärnornas perfekta hår är stylisten, och i GLAMOURs hårmagasin berättar Hollywoodfrisören Andy LeCompte några av sina yrkesknep.

Lindsay Lohan, till exempel, har problem med virvlar i hårbotten. För att åtgärda det applicerar frisören alltid volymmousse i hennes hår när det är fuktigt. Då kan han forma rötterna så att de inte spretar.

Penélope Cruz lyckas alltid variera sin frisyr, och ofta är det helt enkelt fusk, avslöjar Andy LeCompte. Han brukar sätta i små clips med löshår för att fylla ut hennes frisyr och eftersom Penélope inte vill klippa håret brukar hon ibland använda en löslugg. 

Nicole Richie älskar sin lugg, och brukar använda en plattborste och föna den åt sidan. Enda problemet är att den alltid hänger ner för hennes ögon, men enligt frisören brukar Nicole skoja om att “syn är överskattat“.

Sångerskan Fergie har tunt och platt hår, avslöjar Andy. Därför brukar han ta hjälp av två locktänger i olika storlekar för att ge intrycket av mer volym. Den tunnare tången använder han för att locka underhåret, medan den tjockare tången skapar lösa vågor i överhåret.

Bildspel: Stylisten skvallrar

Bildspel: Stylisten skvallrar

[email protected]

2008-09-19 09:03:00

Publicerad: 19 september 2008

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp