“Botoxa min son“

Hennes 8-åriga sons fötter luktade svett. Sharon Stones lösning: Botox.

Förra månaden chockades Hollywood när Sharon Stone förlorade vårdnaden om sin 8-åriga son, Roan. Nu börjar uppgifter läcka ut om händelserna som ledde till att domstolen tog ifrån skådespelerskan rätten till sin son.

Domstolsdokumenten målar upp en bild av Sharon Stone som en perfektionistisk hönsmamma som projicerat hypokondriska föreställningar på sin son. Bland annat inbillade hon sig att han led av en ryggradssjukdom, vilket visat sig vara helt falskt.

Men det mest chockerande avslöjandet är att Sharon ville att Roan skulle injiceras med Botox i fötterna, eftersom hon tyckte att de luktade illa. Hennes ex-man, som nu har vårdnad om sonen, förklarade i rätten att problemet enkelt åtgärdats genom att sonen fick använda fotdeodorant och ha på sig strumpor i skorna.

Att en mamma förlorar vårdnaden om sitt barn är relativt ovanligt. Sharon Stone kommer nu att få träffa sin son en helg i månaden, samt på julafton och juldagen.

Händelsen påminner om hur Britney Spears miste vårdnaden om sina två söner Preston och Jayden i början av 2008. Det ryktades då att hon bland annat hade velat bleka sina sönders tänder, för att hon inte tyckte att de var vita nog.

Sharon Stone tillsammans med sonen.

Sharon Stone tillsammans med sonen.

[email protected]

2008-10-01 05:13:00

Publicerad: 1 oktober 2008

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp