Mesig massage

Medieprofilen dissar massagebehandlingen på Yasuragispaet.

Alex Schulman var på konferens på Yasuragi Hasseludden. Där passade han på att boka in en massage på det berömda spaet. Men enligt Schulman var beskrivningen av behandlingen en aning missvisande.

-Det här var inte massage -det var hudklappning. Jag låg där på magen och kände hur hon började “knåda“ och det kändes alldeles som om hon ville torka av sina händer mot min rygg. Tänk dig att du är på utlandssemester med din pojk- eller flickvän och hon smörjer in dig med solskyddskräm på ryggen. Så! Exakt så kändes det! skriver han i sin blogg.

Enligt Alex bestod massagen i att massören “duttade“ på honom “som jag själv gjorde som barn för att väcka mamma när jag tyckte att hon sovit för länge“.
-Jag trodde denna kvinna skämtade med mig med detta duttande. Som om hon när som helst skulle säga “närå“ och börja massera mig på allvar, skriver han.

Trots sitt missnöje sa han ingenting till kvinnan som masserade honom.
-Jag låg där och och väntade ut denna löjliga halvtimme och sen gick jag därifrån så stel i kroppen av ursinne att jag aldrig tidigare känt samma behov av massage, skriver han.

Bildspel: Mesig massage

Bildspel: Mesig massage

[email protected]

2008-11-03 14:31:00

Publicerad: 3 november 2008

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp