Fixa Marisas änglahår

Marisa Miller är det senaste tillskottet bland Victorias Secret- änglarna. Hemligheten bakom hennes sexiga långa hår stavas fusk. Vi vet hur du fixar svallet på ett kick.

Köp löshår, ju finare och tunnare desto bättre. Var noga med färg och kvalitet. Äkta hår ser naturligast ut och det är dessutom lättare att sköta.

Fäst håret med klämmor eller lim . Klämmor syr du fast i löshåret, lim blir mer naturligt, men är lite svårare. Ett tips på lim är Duo franslim som håller ett par dagar och löses upp med schampo och balsam. Perfekt för en helg!

Att ha tre fästen i nacken kan bli för mycket för vissa, känn och se efter vad som fungerar bäst för dig. Börja med få hårslingor och lägg till mer om det behövs.

Det är viktigt att du inte fäster löshåret för nära kanterna i ditt eget hår. Då finns det risk att fästena syns om du stylar håret eller ändrar frisyr.

Tvätta inte håret för ofta och använd alltid vårdande och skyddande produkter innan stylar håret.

#IMG2-R#4 steg mot långt hår
Steg 1. Kamma en bena i nacken 2-3 centimeter upp från hårfästet.

Steg 2. Mät ut den första längden löshår i benan. Tänk på att fästet inte får vara för brett, det ska helst avslutas cirka en och en halv centimeter innanför hårfästet på varje sida. Stryk på limmet på kanten och tryck fast den i benan.

Steg 3. Stryk lim på löshårskanten och tryck fast den i benan. Föna torrt med värme -då fäster limmet fortare. Upprepa med nya längder tills du är nöjd, två till tre länder brukar vara lagom. Gör varje ny bena två till tre centimeter ovanför den tidigare.

Steg 4. När löshåret i nacken är på plats börjar du med det främre hårpartiet. Gör en rak bena på höger sida, strax ovanför tinningen och cirka två centimeter in från hårfästet. Upprepa metoden. Kamma ytterligare en bena två centimeter ovanför den första -och upprepa stegen. Gör likadant på vänster sida. När håret är på plats kan du be en vän jämna till håret med en sax. Och om du inte känner någon med vara -be din frisör om hjälp.


Källa: Tipsen kommer från Aftonbladet

Bildspel: Fixa Marisas änglahår

Bildspel: Fixa Marisas änglahår

Bildspel: Fixa Marisas änglahår

Bildspel: Fixa Marisas änglahår

[email protected]

2008-11-06 12:30:00

Publicerad: 6 november 2008

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp