Nordens skönaste sajt!

Vi har tagit ett nytt stort kliv i utvecklingen av Nordens största skönhetssajt och kan nu äntligen presentera allt för dig.

#IMG2-R#Som du säkert märkt har vi stylat upp improveme.se ordentligt. Nu är sajten inte bara mer lättnavigerad utan dessutom fräschare än någonsin.

En av många nyheter är våra nyvärvade stjärnbloggare. 

Marie Picasso, Therese Grankvist och Freja Kjellberg är bara tre av alla de superbloggar vi värvat. Dessa tjejer kommer dagligen bjuda dig på en massa spännande inlägg om allt som har med deras liv att göra. Dessutom kan du varje dag läsa min egen blogg också.

Och inte nog med det. Din egen blogg är dessutom förbättrad och med fler funktioner än tidigare. Nu kan du själv bestämma om du vill godkänna kommentarer (alla kan kommentera oavsett om de är medlemmar eller ej), du kan följa din egen statistik och även lägga in youtube-klipp.

Men tillbaka till din skönhet, för det är om den improveme.se handlar. Vi är nu vassare och snabbare. Dessutom får du alltid svar på alla dina frågor -direkt av våra experter i vårt utökade skönhetsråd. Vi erbjuder dig gratis experthjälp inom alla skönhetsområden du kan tänka dig.

Jag heter Rebecca
Simonsson, och jag är chefredaktör. Ny också. Och, nu har du  lyssnat på mig länge nog. Surfa runt på nya sajten istället och gotta dig riktigt ordentligt. Har du synpunkter, blir vi överlyckliga.

Släng då iväg ett mail till mig.
[email protected]  

Vi hörs snart!

Bildspel: Nordens skönaste sajt!

Bildspel: Nordens skönaste sajt!

Rebecca Simonsson, chefredaktör på improveme.se

Rebecca Simonsson, chefredaktör på improveme.se

[email protected]

2008-11-30 22:46:00

Publicerad: 30 november 2008

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp