Stjärnornas sjuka knep

Vanliga hudkrämer duger inte åt Hollywooddivorna. Där råder istället en ny skönhetstrend – ju mer udda, desto bättre.

På filmduken förstoras stjärnornas ansikten upp så att man kan se varje por. Så det är kanske inte så konstigt att kändisarna inte skyr några medel för att få en perfekt hud och ett utseende helt utan ålderstecken.

Hudkräm innehållande förhudsceller från omskurna spädbarn är till exempel rena föryngringskuren enligt bland annat Jennifer Aniston, Oprah Winfrey och Barbara Walters, skriver Amelia. Stjärnorna uppges alla användaTNS Recovery Complex, som förser huden med elastin, kollagen och hyaluronsyra.

Sångerskan Debbie Harry försöker istället se ung ut genom att på en klinik i Schweiz injicera fårembryon i huden, något hon säger ger henne “nya, fräscha celler“.

Moderkakor är också en populär ingrediens i kändisarnas hudvård, och finns bland annat i krämen EMK Placental Face Cream, som Eva Longoria använder. Hos Beverly Hills-hudspecialisten Louise Deschamps, där bland annat Denise Richards och Megan Fox är kunder, kan man också få en ansiktsbehandling som innehåller moderkaka från ryska förlossningsavdelningar.

Även skådespelerskan Vanessa Williams erkänner att hon fallit för en äckligt skönhetsknep. Hon testade att applicera sin morgonurin på sina finnar, för att få dem att försvinna. Det är dock inget hon planerar att göra om, berättade hon för Radar Magazine.

Källa: Amelia

Bildspel: Stjärnornas sjuka knep

Bildspel: Stjärnornas sjuka knep

redaktion@improveme.se

2008-12-09 14:14:00

Publicerad: 9 december 2008

Bli brun utan att bränna dig

Vårsolen lyser starkt i hela Sverige