Fräscha till håret på en timme

Julmys eller Julstress? Alla ser vi olika på julen, men en sak är säker – lite vardagslyx gör ingen missnöjd.

Jag bokade upp en tid hos Karin på UNIK för att få lite avkoppling i min julstress i form av en ny behandling vid namn Chemestry Shot Cocktail.

Karin Bartholdsson tar
emot mig med öppna armar, och frågar genast om jag vill ha något att dricka. Hon leder mig till min plats, och ger mig en stor latte.

Vi konstaterar att
mitt hår behöver en rejäl uppfräschning, då det är färgbehandlat och väldigt torrt. På en karta visar hon mig vilka produkter hon tänkt använda för att uppnå bästa resultat. Denna trestegs behandlingen visar sig kunna skräddarsys för att passa just din hårtyp på ett fenomenalt sätt.
#IMG2-R#

Vi startar med
något som kallas för Fas 1. Hon mixar två ”shots”, en som ska bygga upp mitt hår, och en som ska återfukta och göra det mjukt. Vi låter det sitta i 5 minuter, och sedan är det dags för Fas 2.
Fas 2 innehåller en spray som kapslar in vården i ditt hår, på så sätt varar behandlingen längre. Karin arbetar in den ordentligt, och sköljer sedan håret.
Fas 3. Sista fasen innehåller en inpackning som jobbar med ytan på ditt hårstrå. Vi låter det verka i ca 10 min -för att sedan skölja håret.

Därefter får jag en underbar huvudbottens-massage, och Karin avslutar Chemestry Shot Cocktail med att torka mitt hår, och föna det näst intill perfekt.

Jag har inte bara fått en lyxig behandling på lunchen. Nu är jag även fit for fight inför fredagskvällen.

Bildspel: Fräscha till håret på en timme

Bildspel: Fräscha till håret på en timme

Karin Bartholdsson på UNIK

Karin Bartholdsson på UNIK

rebecca.simonsson@improveme.se

2008-12-19 10:57:00

Publicerad: 19 december 2008

Bli brun utan att bränna dig

Vårsolen lyser starkt i hela Sverige